Kraliyet ailesinin gözde tatil mekanı Alanya...

Danimarkalı zenginler, Kraliyet ailesi mensupları Alanya’ya akın etmeye başladılar. Danimarkalı zenginleri ve Kraliyet ailesi mensuplarını Alanya’ya ünlü popçu Remee çekti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kraliyet ailesinin gözde tatil mekanı Alanya...

Kraliçe Margrethe’nin küçük Oğlu Prens Joachim’in Alanya’daki Gold City’e ait Oasis Clup’te yazlık daire satın almasının ardından, şimdi de Joachim’in eski eşi Kontes (Prenses) Alexandra ve eşi Martin Jörgensen de Oasis Clup’ten yazlık daire aldılar. Danimarkalı zenginleri ve Kraliyet ailesi mensuplarını Alanya’ya ünlü popçu Remee çekti. Danimarka televizyonlarında yayınlanan X Factor yarışmasının da jüri üyeliği yapan Remee Danimarka’da kazandığı paraları, Alanya’daki Oasis Clup yazlıklarına harcamaya başladı.

 

Gold City sahibi Kerim Aydoğan ile işbirliği yapan Remee, henüz Oasis 2 projeisindeki daireler tamamlanmadan Oasis 3 projesine başlayacaklarını duyurdu. Alanya’daki Oasis Clup’ten, Prens Joachim ve eşi Prenses Marie, Kontes Alexandra dışında Danimarkalı ünlü şarkıcı Kandis Johny, yıldızların kuaförü Dennis Knudsen, gibi isimler de daire satın aldılar.

 

Geçtiğimiz hafta sonu, Danimarka televizyonlarının ünlü sonucusu Rikke Göransson da Oasis deirelerinde 1 yıl ücretsiz tatil yapma hakkına sahip oldu. Bunun karşılığında Oasis Clup’un reklamını yapacak olan Rikke Görensson’un çevresinde de ünlü Model Sarrah Fearrington ve Kira Egers gibi isimler bulunuyor. Türkiye’de Danimarka Jetset Cenneti yaratmayı hedefleyen Remee’nin Danimarka’da ekonomik sorunları olmasına rağmen, projelerinden vazgeçmediği bildirildi.

 

Remme Ekstrabladet gazetesine yaptığı açıklamada “Oasis 2 projemize ilave olarak Oasis 3 projesine başlamak üzereyiz. Oasis 3, 1 ve 2’ye göre daha ayrıcalıklı yani lüks olacak. Türkiye’de konut piyasasının şu anda ölü olması beni korkutmuyor. Yatırımlarıma devam edeceğim. Benim dünya’daki en rahat ettiğim yer, Alanya’da Oasis 1 Clup’teki dairemin balkonu. Ben ilhamımı orada alıyor, bütün projelerimi orada yaratıyorum. Birçok kişi bana Türkiye’deki projelerimi gerçekleştirmemin mümkün olmadığını söyleyebilir ama ben zor olanı başarmayı seviyorum ve projelerime devam edeceğim” dedi. (tourexpi)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.