Kemer Türkiz Otel, TUI Sensimar oldu...

TUI, yeni otel markası Sensimar’ı Kemer Türkiz Otel ile anlaşarak Kemer’e taşıdı. Otel, özellikle üst düzey Alman tatilcileri misafir etmeye hazırlanıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kemer Türkiz Otel, TUI Sensimar oldu...

Kemer Türkiz Otel, TUI’nin yeni otel markası Sensimar’la anlaştı. Bu sezon kapılarını Sensimar Kemer Marina ve Spa olarak açan tesise, Sensimar isim hakkını TUI Otel Operasyonları Müdürü Kathrin Eickmeyer, Ahsel Holding Turizm Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Türkay’a teslim etti

Avrupa turizm pazarından son yıllarda istediği ölçüde pay alamayan Kemer’de, TUI’nın yeni otel markası Sensimar’ı Kemer’e taşıyarak, özellikle üst düzey Alman tatilcileri misafir etmeye hazırlandıklarını ifade eden Ahsel Holding Turizm Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve İcra Kurulu Başkanı Sami Türkay, Sensimar isim hakkını TUI Otel Operasyonları Müdürü Kathrin Eickmeyer’den teslim aldı.

TUI’nin Robinson, Magic, Riu gibi otel markaları bulunduğunu ve Sensimar’ın TUI’nın en yeni ve tamamı TUI’ye ait olan markası olduğunu söyleyen Türkay, “Sensimar’ın hitap ettiği kesim, Almanların entelektüel ve üst gelir gurubu. Bu nedenle biz özellikle Sensimar markasını Kemer’e taşıyarak Avrupa pazarı açığının kapanması noktasında kentimize de bir katkı sağlamak istedik” dedi.

Sensimar’ın Kemer işletmesi Türkiz Oteller Gurubu tarafından yapılacak. Türkiye’de Sensimar’ın Kemer’in dışında Side ve Belek’te de iki tesisi bulunuyor. Tüm dünyada ise 10 Sensimar oteli yer alıyor.

Sensimar’ın konsepti özellikle Alman misafirlere yönelik hazırlanmış olsa da, bu konseptten Türk ve Rus tatil severlerin de memnun olacakları ifade edildi. Sensimar Kemer, misafirlere yarım pansiyon ve her şey dâhil konseptlerinde hizmet veriyor.(kemergözcü)

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.