Kefaluka Resort Bodrum'a, Thomas Cook'tan ödül...

Kefaluka Resort Bodrum, Thomas Cook'un 'Award for Excellence' ödülüne layık görüldü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kefaluka Resort Bodrum'a, Thomas Cook'tan ödül...

Bodrum Akyarlar Koyu'na hakim dağın eteğinde 50 bin metre karelik bir alan içine inşa edilmiş olan Kefaluka Resort Bodrum, Avrupa'nın önde gelen tur operatörlerinden Thomas Cook un müşterilerinin oylarıyla verilen 'Award for Excellence' ödülüne layık görüldü. Otel ödüle, 2010 yılında Kefaluka Resort'ta konaklayan misafirlerin yorumlarıyla nedeniyle layık görüldü.

Ek-Can İnşaat ın turizm alanında yapmış olduğu ilk yatırım olan Kefaluka Resort; 370 otel odası, ayrıca 14 özel villası ile hizmet veriyor. Kefaluka Resort ün en önemli özelliklerinden birisi SPA sı. 19 Farklı Masaj Odası, 2 adet Sauna, Buhar Odası,Türk Hamamı,Özel Kese Odası, Macera Duşu,Kar / Buz Çeşmesi, Dinlenme Alanları, Cilt ve Vücut Bakımı üniteleri, Şok Havuzu, 125 m2 Kapalı Havuz., Kapalı Jakuzi, Vitamin Bar'ı bulunuyor.

Ultra All –Inclusive kapsamında Türk, Meksika, Deniz Ürünleri, İtalyan mutfaklarının özel lezzetlerini sunan 4 adet A La Carte restoran ve açık büfe servisi veren ana restoranı var.

Rezidanslar & VIP Konsept...

Sadelik ve konfor Ultra All Inclusive'in zengin seçeneklerini Bodrum'un en güzel manzarasına sahip koyunda kişiye özel bir anlayışla birleştiriyor. Kefaluka Resort'un ana binasından tamamen ayrı konumlanmış; özel havuzu ile 2 adet 186 metrekarelik villa ve ortak havuz kullanım olanağı sunan 12 adet 126 metrekarelik rezidansta tatil seçeneği bulunuyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.