Kapadokya'ya Hilton imzası...

Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Hilton, Kapadokya'da. Doubletree by Hilton Avanos Kapadokya 2 Şubat'ta hizmete girmişti.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kapadokya'ya Hilton imzası...
10 bin metrekare yeşil alan üzerine kurulu olan Doubletree by Hilton Avanos Kapadokya; olağanüstü vadileri, peribacaları, doğal, tarihi ve kültürel yapısıyla dünyada bir eşi daha bulunmayan Kapadokya'nın merkezi Avanos'ta bulunuyor. Doubletree by Hilton Avanos Kapadokya misafirlerine üst düzey konforu, modern mimarisi, çağdaş donanımı ve tecrübeli ekibi ile hizmet verecek. 

Doubletree by Hilton Avanos Kapadokya, UNESCO’nın 1985’den bu yana Dünya Mirasları listesinde yer alan Göreme Açık Hava Müzesi’ne ve aynı zamanda birçok kültürel ve tarihi bölgeye ve alışveriş merkezlerine çok yakın bir konumda yer alıyor. Kızılırmak manzarasına hakim olan otel konaklama, toplantı ve özel günleriniz için en ideal seçim.



Kapadokya'yı Doubletree
Doubletree by Hilton Avanos Kapadokya doğanın mucizeleni görmek ve gözde mekanları bulmak icin mükemmel bir nokta. Peri bacaları ile süslenen vadiler içinde daha önce hiç gidilmemiş yerler sizleri bekliyor!

Halys Restaurant & Lounge
Lobby katında bulunan Halys Restaurant'ın modern ve sıcak atmosferinde taze ve zengin kahvaltı büfesi ile güne başlayabilir; ilk kahvenizi gazete eşliğinde 'lounge' konforunda yudumlayabilirsiniz.

HEALTHIA Spa & Wellness Center
SPA ve Sağlık Merkezi; Doubletree Fitness by Precor Kardio ekipmanları, SPA hizmetleri, masaj alternatifleri, sauna, Türk hamamı ve jakuzi, sertifikalı ve profesyonel bir ekip tarafından organize edilmektedir.



Toplantı ve Özel Organizasyonlar
Doubletree by Hilton Avanos Kapadokya, 50-450 kişilik toplantılardan açık havuzda 1000 kişilik kokteyllere kadar ileri teknoloji imkanları ve kaliteli servis standartları ile tüm organizasyonlarınıza ev sahipliği yapabilecek nitelikte. Dilerseniz, özel organizasyon ve düğünlerinizi, internet üzerinden canlı yayın ile dünyanın her yerinden yakınlarınız ve arkadaşlarınızla paylaşma lüksünü de yaşayabilirsiniz.



Doubletree by Hilton Avanos Kapadokya’yı bölgedeki üstün konumuna taşıyan özellikleri:

•    Özel ve çağdaş olarak dizayn edilmis  toplam 126 odası, Suite, sigara içilmeyen  ve özürlü oda kategorileri  
•    Doubletree Sweetdreams® (Doubletree standartlarında geniş ve konforlu yatak, lüks çarşaflar, rahat ve jumbo kaz tüyü/anti-alerjik yastıklar) ve Neutrogena ® banyo ürünleri
•    Gün ışığı alan ve yüksek teknik donanımlı 4 adet toplantı salonu ve 24 saat hizmet veren iş merkezi
•    Tüm odalar ve genel alanlarda, Metrointernet ile hızlı internet servisi
•    Kapalı ve acık yüzme havuzları
•    Precor markalı fitness bölümü
•    Türk hamamı, sauna içeren konforlu bir SPA ve Sağlık Merkezi
•    Restaurant, lobby lounge ve barlar


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.