Kadir Has Vakfı Golf Turnuvası yapıldı...

Bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Kadir Has Vakfı Golf Turnuvası, geleneksel hale gelerek, golf sporuna gönül verenlerin buluşma noktası oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Kadir Has Vakfı Golf Turnuvası yapıldı...

İstanbul Golf Kulübü’nde bu sene 3. kez gerçekleştirilen Kadir Has Vakfı Golf Turnuvası, erkekler, bayanlar, gross, senior ve junior kategorilerinde golf dünyasının önde gelen isimlerini yine biraraya getirdi. 30 Nisan – 1 Mayıs 2011 tarihlerinde düzenlenen turnuva, tüm kategorilerde çekişmeli ve keyifli mücadelere evsahipliği yaptı.

3. Geleneksel Kadir Has Vakfı Golf Turnuvası’nda, Baylar Gross kategorisinde Ahmet Küçük birinciliğe ulaşırken, Bayanlar Gross kategorisinde Beyhan Benardete birinci oldu. Baylar “A” kategorisinde yine Ahmet Küçük, Bayanlar “A” kategorisinde ise Aylin Koen turnuvada mutlu sona ulaştı. Baylar “B” kategorisinde Mehmet Zeki Akıllıoğlu, Baylar “C” kategorisinde Suat Bayram birinciliğe ulaşırken, Bayanlar “B” kategorisinde Efes Alemdar ve Junior kategorisinde Eren Bozbağ turnuvayı kürsünün ilk basamağında tamamlama başarısı gösterdi

Şampiyon olan ve dereceye giren sporculara ödülleri, Kadir Has Vakfı Müdürü Avukat Günhan Başik ve Kadir Has Üniversitesi Genel Sekreteri Fügen Çamlıdere tarafından verildi.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.