Jolly Tur Ailesi, piknikte buluştu...

Havaların ısınmasını fırsat bilen Jolly Tur, geleneksel Jolly Tur piknik organizasyonunu bu yıl 15 Mayıs’ta düzenledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Jolly Tur Ailesi, piknikte buluştu...

Birbirinden eğlenceli aktiviteler, lezzetli yemekler ile Jolly Tur çalışanlarını bir araya getiren organizasyonun bu yılki adresi Kılıçpınar Garden Fiesta’ydı. Vardar Ailesi’nin de aralarında yer aldığı 175 kişilik bir katılımla gerçekleşen piknikte, Jolly Tur çalışanları gönüllerince eğlendi ve stres attı.

Saat 10.00’da enfes bir brunch’la başlayan etkinlik, barbekü eşliğinde saat 16.00’ya kadar devam etti. Etkinlik süresince katılımcılardan bazıları futbol, voleybol oynayarak Sarıyer’in yeşilliklerinin tadını çıkardı. Bazılarıysa diğer eğlenceli aktivitelere yöneldi. Özellikle canlı langırt ve sumo güreşi aktivitelerinde, katılımcıların üstün performansı görülmeye değerdi. Oluşturulan cam ve heykel atölyesinde Jolly Tur çalışanları yaratıcı yönlerini sergilemeyi de ihmal etmedi. Ortaya çıkan eserler güzelliğiyle izleyenlerin takdirini topladığı gibi, eser sahiplerini de aynı ölçüde şaşırttı. Her departmandan bir temsilcinin katılımıyla gerçekleşen tavla turnuvasıysa bu sene de oldukça çekişmeli geçti.

Günün nasıl geçtiğini anlayamayan Jolly Tur çalışanları, piknik sonrasında bir araya gelerek güzel bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Organizasyon sonunda bir hayli keyifli oldukları gözlenen piknikçiler, tıpkı fotoğraftaki gibi Jolly Tur Ailesi’nin tüm çalışanlarıyla gerçek bir “aile” olduğunun da bir kez daha altını çizdiler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.