J&B ile kokteylini yap, Dünyanın En iyi Partisine katıl...

“Start A Party” sloganıyla efsanevi partiler düzenleyen dünyanın bir numaralı parti viskisi J&B®, bu kez disko topunu Güney Afrika’nın Cape Town şehrinde döndürmeye hazırlanıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
J&B ile kokteylini yap, Dünyanın En iyi Partisine katıl...

25 Haziran’da Cape Town’da gerçekleşecek bu muhteşem J&B partisine Türkiye’den de 5 şanslı çift katılma fırsatı yakalayacak. Bunun için yapılması gereken tek şey 4 ile 31 Mayıs tarihleri arasında J&B Start a Party Türkiye Facebook sayfasındaki uygulamayı yükleyerek J&B ile en özgün kokteyli hazırlamak.

Tüm dünyada beklenmedik yerlerde, beklenmedik şekilde sıra dışı partiler düzenleyen J&B, bu kez yine tüm dünyada ses getirecek bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Güney Afrika’nın göz alıcı şehri Cape Town’daki Ümit Burnu Kalesi, J&B’nin uluslararası partisine sahne olacak. J&B Türkiye’den de 5 çift bu efsane partiye davetli olacak. Bunun için yapılması gereken tek şey facebook.com/jbstartapartyturkey Facebook sayfasına girip yarışmaya katılmak.

Güney Afrika’nın en eski binası olarak kabul edilen Ümit Burnu Kalesi’nde gerçekleşecek bu partiye katılabilmek için 4 ile 31 Mayıs tarihleri arasında J&B Start a Party Türkiye facebook sayfasındaki uygulamayı yükleyerek J&B ile özgün bir kokteyl hazırlamanız ve şerefe mesajınızı yazmanız gerekiyor. Facebook üzerinden hazırlanan kokteyller arasından Bar Training Center’in kurucusu Ertan Engin’in seçeceği   5 kokteylin sahipleri yanlarında bir arkadaşları ile bu muhteşem partiye katılabilecekler. Kazananlar 3 Haziran tarihinde Facebook sayfasından açıklanacak.

J&B’nin sıra dışı partileri beklenmedik yerlerde gerçekleşiyor...

Yılın partisi seçilen Kapadokya’daki Boy George partisi de dahil olmak üzere inanılmaz partilere imza atan J&B, dünyanın her yerinde efsane partiler vermekle tanınıyor. Simgesi disko topunu uzaya bile gönderip parti başlatan J&B, geçtiğimiz yıllarda Romanya Transilvanya’da Drakula’nın şatosunda bir parti vermiş, daha sonra Start A Party End of the World konseptiyle Arjantin’in en uç noktasında, dünyanın ucundaki hapishanede unutulmaz bir parti organize etmişti.

2009 yılbaşında Turkuazoo’da gerçekleşen Start A Party Underwater ise yılın en çok konuşulan partilerinden biri oldu. Geçtiğimiz yıl ise medeniyetin doğduğu topraklar Lübnan’da gerçekleşen Start a Party Byblos ile sıra dışı bir partiye imza atmıştı.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.