İsviçre'de Dev Türkiye Tanıtımı...

Kültür ve Turizm Bakanlığı İsviçre Kültür ve Tanıtma Ateşeliği, ülkenin lüks alışveriş merkezi zinciri Globus ile işbirliğiyle "İstanbul" temalı tanıtım çalışmasına başladı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İsviçre'de Dev Türkiye Tanıtımı...

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, İsviçre'nin 13 şehrinin en iyi yerlerinde 14 mağazası bulunan ve ülkenin önde gelen lüks alışveriş merkezlerinden olan Globus'ta düzenlenen "İstanbul" temalı özel tanıtım çalışmaları çerçevesinde bir gala gecesi düzenleneceği bildirildi. Globus'un en üst gelir grubuna ait 2 bin seçkin müşterisi ile kamuouyu önderleri, gazeteciler ve iş adamlarının katılacağı 5 Mayısta yapılacak galada, Türkiye'den ve İsviçre'den Türk kökenli sanatçıların sahne alacağı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Gala Globus'un en büyük ve en ünlü mağazası olan Zürih-Bahnhofstrasse'deki binada yapılacak. 'Sabaha kadar İstanbul' adlı gecede yer alacak dört müzik grubunun yanı sıra bir ebru ustası ve bir hattat da Türkiye'nin geleneksel değerlerini tanıtacak. Globus'un CEO'sunun açılış konuşmasını yapacağı gecede misafirlere Türk şarap ve rakısı ikram edilecek. İsviçre pazarı için özel olarak hazırlanan Türkiye dergisi ve İstanbul broşürleri dağıtılacak."

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.