İstanbul Shopping Fest Vitrin Tasarım Yarışması başlıyor...

İstanbul Shopping Fest’in önemli sürprizlerinden biri olan Vitrin Tasarım Yarışması festivalle birlikte başlıyor. İstanbul’un en önemli lokasyonlarında yer alacak vitrinler, kenti ve kentin dışarıya açılacak yüzü İstanbul Shopping Fest’i anlatacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul Shopping Fest Vitrin Tasarım Yarışması başlıyor...

SMS yoluyla belirlenecek en iyi üç tasarımın ödüllendirileceği yarışmada, oy veren tüketiciler arasından yapılacak çekilişle belirlenecek bir kişi de Sinpaş’tan bir daire kazanacak.

 

Perakende sektöründeki 150 kurumsal markanın aynı çatı altında güç birliği yaptığı Birleşmiş Markalar Derneği tarafından 2003 yılından bu yana düzenlenen Yılbaşı Konsept Tasarım Yarışması, 2011 yılından itibaren, 40 gün boyunca alışverişi festivale çevirecek olan “İstanbul Shopping Fest” kapsamında Vitrin Tasarım Yarışması adı altında düzenlenecek. “İstanbul” temalı olarak gerçekleşecek yarışma kapsamında, İstanbul’un çeşitli cadde ve meydanlarında kurulacak ve bir bedel karşılığı markaların kullanımına sunulacak dev vitrinlerde İstanbul temalı tasarımlar yarışacak.

 
Bu kapsamda dünyaca ünlü Türk tasarımcı Hakan Yıldırım Kanyon’da sergilenmek üzere festivali anlatan bir vitrin tasarladı. Dünya çapında bir çok moda haftasına katılan ve Türk markalarında tasarımın önemini vurgulayan Hakan Yıldırım, İstanbul Shopping Fest için hayalindeki tasarımı hayata geçirdi.

 

İstanbul’u bir sanat eserine dönüştürmeyi hedefleyen vitrinleri kiralayarak, kendi markalarına ait ürünlerle tasarlayacak olan perakendeciler, dilerlerse 18 Mart – 26 Nisan 2011 tarihlerini kapsayan İstanbul Shopping Fest dönemi boyunca vitrin tasarımlarını da yenileyebilecekler.

 

Çekiliş sonuçları festival bittikten 15 gün sonra İSF web sitesinde ve sosyal medyada duyurulacak. İstanbul’u bir sanat eserine dönüştürmeyi hedefleyen vitrinleri kiralayarak, kendi markalarına ait ürünlerle tasarlayacak olan perakendeciler, dilerlerse 18 Mart – 26 Nisan 2011 tarihlerini kapsayan İstanbul Shopping Fest dönemi boyunca vitrin tasarımlarını da yenileyebilecekler. Çekiliş sonuçları festival bittikten 15 gün sonra İSF web sitesinde ve sosyal medyada duyurulacak.

 

Vitrin Tasarım Yarışmasın’da hem tasarımcılara hem de halka muhteşem ödüller...

 

Taksim, Nişantaşı, Bakırköy, Eminönü ve Kadıköy’e yerleştirilecek olan vitrinler, kendi marka ismi ve belirlenen kod numarasıyla halkın beğenisine sunulacak. Ayrıca www.istshopfest.com adresinde tüm vitrinler halkın beğenisine sunulacak. Tüketicilerin SMS yoluyla katılabileceği yarışmada, birinci olan markaya oy verenler arasından yapılacak çekilişle kazanacak bir kişi  Sinpaş’tan bir daire kazanacak.

 

Vitrinleri tasarlayacak olan markaların da en fazla 2 adet vitrin kiralayarak katılacakları yarışmada, en iyi üç vitrinin tasarımcısı yine halkın SMS oylamasıyla belirlenecek. Dereceye girenler Heykeltıraş Bülent Çınar tarafından tek tek elde üretilen Vitrin Tasarım Yarışması Heykelciği’ni almaya hak kazanacak. Birinci olan tasarımcı ayrıca; özel ödül kategorisinde 9-13 Eylül 2011 tarihinde düzenlenecek Pairs Maison & Objet Fuar ziyaretiyle ödüllendirilecek.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.