İstanbul Shopping Fest’ten çoşkulu açılış...

İstanbul Shopping Fest, 18 Mart’ta tüm heyecanıyla başlıyor. Bu muhteşem festivalin açılışına dans gösterileri, dj performansları, konserler, partiler ve uzun alışveriş geceleri renk ve heyecan katacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul Shopping Fest’ten çoşkulu açılış...
İstanbul’u bölgede bir alışveriş ve eğlence merkezi haline getirmeyi hedefleyen İstanbul Shopping Fest, 18 Mart Cuma akşamı İstinyepark ve Torium’da gong vuruşu ile İstanbullulara “merhaba” diyecek. Fransız gösteri gruplarının etkileyici şovlarıyla başlayacak olan açılış gecesinde, alışveriş tutkunlarına özel partiler düzenlenecek. Açılış partileri, hem kampanyalar hem de birbirinden değişik sürprizlerle alışveriş heyecanını bütün geceye yayacak.

19 Mart Cumartesi günü resmi açılışla birlikte alışveriş tutkunları İstanbul’un dört bir yanında düzenlenecek olan şovlar, konserler ve partilerle festivalin heyecanını yaşayacak. İstinyePark’ta düzenlenecek Elle Dergisi’nin özel partisi ile açılacak olan festival, Taksim Meydanı’nda Anadolu Ateşi’nin büyüleyici gösterisinin yanı sıra, Mercan Dede ve Ceza konseri; Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde muhteşem sahne performanslarıyla Ozan Doğulu, Burhan Öçal, Pamela, Bora Uzer ve parti; Bağdat Caddesi’nde dans gösterileri, perküsyon şovları, DJ partisi ve Fransız gösteri grupları; İstiklal Caddesi’nde sokak müzisyenleri ve gösteri gruplarının yanı sıra Torium ve İstinyepark’ta uzun alışveriş geceleri ve DJ performansları İstanbul halkını kucaklayacak.

40 gün boyunca sokak şenlikleri, konserler, gösteriler, çocuklara özel oyunlar ve oyuncaklar, müzik etkinlikleri, partiler, yarışmalar, moda gösteriler ve defileler ile İstanbul, Shopping Fest ile bölgesinin tek cazibe merkezi olacak.



Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.