İstanbul Shopping Fest’ten, araba kazanma şansı..

İstanbul Shopping Fest kapsamında 40 gün süresince kredi kartı ya da banka kartıyla 40 TL’lik her alışverişte bir çekilişe katılım hakkı sağlayan kampanya, tüketicilere her hafta bir otomobilin kapılarını açıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul Shopping Fest’ten, araba kazanma şansı..

Festival süresince Renault marka 20 otomobil kazanma fırsatı sağlayan kampanyada talihliler, noter huzurunda yapılacak çekilişlerle belirlenecek. İstanbul’u bölgede bir alışveriş ve eğlence merkezi haline getirmeyi hedefleyen İstanbul Shopping Fest’in önemli sürprizlerinden biri de çekiliş kampanyası.

 
Festival süresince kredi kartı ya da banka kartıyla her 40 TL’lik alışveriş karşılığında bir çekiliş hakkı kazanacak olan tüketiciler, 20 otomobilden birine sahip olma fırsatından yararlanabilecekler. 18 Mart – 26 Nisan 2011 tarihleri arasında noter huzurunda yapılacak altı ayrı çekilişle belirlenecek şanslı 20 kişiye 5 Megane Coupe, 15 Clio HB olmak üzere toplam 20 otomobil hediye edilecek.

 

Şehrin dört bir yanına yayılan 92 modern alışveriş merkezi ile Taksim, Nişantaşı, Şişli, Bakırköy, Fatih, Bahariye ve Bağdat Caddesi gibi İstanbul’un cazibe noktaları olan caddelerde, yüzlerce alışveriş tutkununu ağırlamaya hazırlanan festivalde, tüketiciler hem yeni sezon ürünlerini yüzde 30’lara varan indirimlerle satın alabilecek hem de kampanyalar ve birbirinden değişik sürprizlerle 40 gün 40 gece boyunca eğlenceye doyacaklar.

 

Shopping Fest hakkında:

 

18 Mart-26 Nisan 2011 tarihleri arasında, 40 gün 40 gece boyunca milyonlarca kişiyi ağırlayacak olan İstanbul Shopping Fest projesi, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve T.C. İstanbul Valiliği himayesinde, Türk Hava Yolları, Turkcell ve Sinpaş GYO ana sponsorluğunda, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi, İstanbul Ticaret Odası, Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve BKM’nin (Bankalararası Kart Merkezi) desteğiyle, AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği), AMPD (Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği), ve BMD (Birleşmiş Markalar Derneği) koordinasyonunda ve TÜRSAB (Türkiye Seyahat Acentaları Birliği), TUROB (Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği), TMD (Tescilli Markalar Derneği), TURYİD (Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği), TAV (Tepe Akfen Havalimanları) ve ISG’nin (İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı) katkılarıyla düzenleniyor.

 
İlki 2011’de 50 milyon liralık bir yatırım ile gerçekleşecek İstanbul Shoppinng Fest, yerli-yabancı yüz binlerce kişiyi ağırlayacak. Sokak şenlikleri, konserler, gösteriler, partiler, yarışmalar, moda gösterileri ve defileler ile birbirinden renkli görüntülere sahne olacak olan İstanbul Shopping Fest’in, geleneksel bir hale gelmesi ve İstanbul’u dünya alışverişinin merkezi haline getirmesi amaçlanıyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.