İstanbul’un, "Business, Resort ve Fuar" oteli...

İstanbul’un yanı başında bulunan ama şehrin karmaşasından da bir o kadar uzakta olan Eser Premium Hotel & Spa, tam bir kaçış noktası. Deniz ve göl manzarasını bir arada sunan otel, konforuyla da fark yaratıyor. “Business, Resort ve Fuar Oteli” olma özelliklerini bir arada taşıyarak İstanbul’da bir ilke imza atan Eser Premium Hotel & Spa’yı, Genel Müdürü Mehmet Satar, Turizm Aktüel’e anlattı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İstanbul’un, "Business, Resort ve Fuar" oteli...
HASAN ARSLAN

İstanbul’da ilklere imza atarak bölgede adından en çok söz edilen ve tercih edilen beş yıldızlı oteli olarak hizmet veriyor. Tesisimizde sunulan hizmetlerin kalitesi ve güler yüzlü hizmet anlayışımız da, teşekkür ile karşılanıyor...

Eser Premium Hotel’i ana hatlarıyla anlatır mısınız?
Eser Premium Hotel & Spa,  2008 yılı haziran ayında hizmete girdi. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’ne 4 dakikalık yakınlıkta olan otemiz, Atatürk Havalimanı ve CNR Fuar alanına 20 dakikalık mesafede yer alıyor. Şehrin karmaşasından uzak ancak şehre bir o kadar da yakın olan otelimiz, standartların çok ötesindeki deniz, göl ve şehir manzaralı seçenekleri, Mavi bayraklı özel plajı ile benzersiz bir konaklama imkânı sunuyor. Otelimizde, “Business, Resort ve Fuar” oteli olma özellikleriyle, İstanbul’da ilklere imza atarak bölgede adından en çok söz edilen ve tercih edilen beş yıldızlı oteli olarak hizmet veriyor.



Otelinizin misafirlerine sunduğu imkanlar nelerdir?
Eser Premium Hotel & Spa’da, en son teknolojik imkanlarla donatılmış, üstün konforda, ücretsiz wi-fi erişimi bulunan, farklı kategorilerde 172 oda, 5 tanesi gün ışığı alan aynı anda toplam 2 bin 100 kişiye hizmet verebilen toplam 9 toplantı salonu yer alıyor. Otelimizde ayrıca, biri lobby katında, diğeri tesisin 7’nci katında bulunan ve Büyükçekmece koyuna bakan 2 restaurant, 4 bin 500 metrekare alana sahip ve otelin en üstteki 2 katını işgal eden, İstanbul’un en büyük Spa merkezi bulunuyor. Atatürk Havalimanı’na ve CNR Fuar Merkezi’ne 20 dakika, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ne 4 dakika uzaklıkta olan olan Eser Premium Hotel & Spa, Fuar Merkezi’nin misafirlerine ücretsiz ulaşım imkanı sağlıyor. Otelimizde yaz aylarında konaklayan misafirler, bölgenin en büyük Aqua parkına ücretsiz giriş imkanları elde ediyor.

Otelinizde mevcut bulunan Espa Wellnes Spa hakkında bilgi verir misiniz?
Eser Premium Hotel & Spa’nın 4 bin 500 metrekare alana kurulu olan spa merkezi, Fitness&Gym aktiviteleri ve yaz aylarında sunduğu özel plaj ve deniz olanakları ile İstanbul’un Fitness-Spa & Deniz konseptli en büyük spor ve yaşam kompleksi olma özelliği taşıyor. Merkezimiz, misafirlerine sağlık ve güzellik kazandırırken, her zaman zinde kalmalarını da olanak sağlıyor. Fitness&Gym alanı, panoramik Marmara denizi ve Büyükçekmece Göl manzarası eşliğindeki yenilenmiş son teknoloji ürünlerin yer aldığı Gym & Cardio bölümüyle, otelimizin merkezinde sağlıklı bir yaşam için konuklarını bekliyor.



Otelinizi daha çok kimler tercih ediyor?
Tesisimizin konumu ve yılın değişik zamanlarındaki “Business, Resort ve Fuar Oteli” olma özelliği nedeniyle, değişiklik gösteren bir misafir profiline sahibiz. Eser Premium Hotel & Spa, tüm yıl boyunca açık olan bir oteldir. Misafirlerimiz ve “Repeat Guest”lerimizin büyük bölümünü, Hadımköy, Kıraç, Beylikdüzü, Esenyurt ve Çatalca’da bulunan, marka bilinirliği olup endüstriyel üretim yapan firmaların yurtiçi ve yurtdışından gelen çalışanları ve misafirleri oluşturuyor

Otelinize gelen misafirlerinizden ne gibi tepkiler alıyor sunuz?
Tesisimizi tercih eden misafirlerin tamamına yakın bir bölümünden, tesisin konumu ve sunulan imkanlarla ilgili övgüler alıyoruz. Yatırım olarak bakıldığında, tesisin bölgeye ve bölge tanıtımına yaptığı katkı, inkar edilemez. Tesisimizde konaklayan misafirlerin konaklamaları esnasında faydalandıkları SPA olanakları, restaurantlarımızda sunulan farklı lezzetler ile tesis çevresinde bulunan sosyal olanaklar, alışveriş ve yeme içme alternatifleri, deniz kenarındaki yürüyüş parkurları ve cafeler, misafirlerin büyük beğenisini kazanıyor. Konuklarımız, İstanbul’un farklı ve keyifli yüzü ile karşılaşmış olmanın keyfini tadarak, kendilerini aynı anda hem şehir, hem de bir tatil beldesinde hissediyor. Tesisimizde sunulan hizmetlerin kalitesi ve güler yüzlü hizmet anlayışımız da, teşekkür ile karşılanıyor.  Repeat guest sayımızda da her geçen gün artış göze çarpıyor.   


Otelinizin toplantı salonları hakkında bilgi verir misiniz?
Otelimizde, 2 Bin 100 kişiye hizmet verebilen tam donanımlı 9 adet toplantı ve konferans salonu ve son teknolojiye sahip ekipmanları ile toplantılarınızı gerçekleştirebileceğiniz benzersiz bir atmosfer sunuyor. Misafirlerimiz ihtiyaca yönelik alt yapı ile donatılmış çeşitli kapasitelerdeki salonlarda; tüm ses, görüntü, sunum ekipmanlarından yararlanabilir, profesyonel hizmet anlayışı ve lezzetli ikram seçenekleriyle toplantılarını keyfe dönüştürebilirler.



Eser Premium Hotel’in hizmet kalitesindeki ana unsurlar nelerdir? Bölgenizde bulunan diğer tesislere göre ne gibi artılarınız bulunuyor?
Tesisimizde sunulmakta olan hizmet kalitesinin ana unsurlarını; altyapı, lokasyon ve personel oluşturuyor. Sunulmakta olan imkanlar günümüz rekabet şartlarına uygun ve tercih sebebi olabilecek niteliktedir. Özellikle uzun dönem konaklamalarda tesisimizi tercih eden misafirler, sunulmakta olan imkanları değerlendirdiklerinde, hizmet kalitesindeki belirgin farklılıkları görebiliyorlar. Eser Premium Hotel & Spa, çevredeki tesislere göre çok daha yenidir. Otelimiz, sahip olduğu teknolojik donanım ve tesis çevresindeki sosyal imkanlarla da ön plana çıkıyor. Ayrıca, sanat dünyasının sevilen isimlerinin sahne aldığı özel programlar düzenleyerek, Eser Premium Hotel & Spa’nın adının akılda kalıcılığına katkıda bulunuyoruz.  




Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.