Intercontinental Hotels, 2009'un en iyilerini açıkladı...

InterContinental Hotels Group tarafından geleneksel olarak her yıl verilen ve grup bünyesindeki otellerin performanslarının değerlendirildiği ödüller açıklandı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Intercontinental Hotels, 2009'un en iyilerini açıkladı...

20 dalda 91 ödülün sahibini bulacağı ödül töreninin bu seneki ev sahipliğini, İstanbul silüetinin en önemli parçalarından biri olan ve kurulduğu günden bu yana konuklarını en seçkin hizmetle buluşturan Ceylan InterContinental İstanbul yapacak.

Turizm sektörünün önde gelen isimlerinden oluşan yüzlerce misafiri İstanbul’da ağırlamanın heyecanını ve gururunu yaşayan Ceylan InterContinental İstanbul, aynı zamanda göz kamaştırıcı bir başarıya imza atarak; Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da bulunan 686 otelin arasından Kalite Mükemmellik ve Risk Yönetimi Mükemmellik Ödülleri’nin sahibi oldu.

Son yıllarda gösterdiği başarı grafiğini 2009 yılında zirveye taşıyan otel, sektörün en prestijli ödüllerinden olan ve otel misafirleri tarafından genel servis ve konaklama kalitesi göz önüne alınarak yapılan değerlendirme anketine dayanan Kalite Mükemmellik Ödülü’nü kazanırken, her durumda konuklarının ve çalışanlarının güvenliğini ön planda tutan anlayışı ile Risk Yönetimi Mükemmellik Ödülü’nün de sahibi oldu.

Ödülle ilgili konuşmasında Fatih Şenuslu: “Ekibimizin ortaya koymuş olduğu üstün performansın ve çalışmanın bu prestijli ödüllere layık görülmesi bizim için büyük bir onur kaynağı. Şundan son derece eminim ki bu ödüllerin sahibi olmak bizi daha fazla motive edecek ve önümüzdeki yıllarda daha önemli başarılara imza atmamızın yolunu açacaktır.”

InterContinental Hotels Groups Yönetim Kurulu Başkanı Kirk Kinsell: “ InterContinental Hotel Groups olarak tüm ekip arkadaşlarımızın gelişimine destek olmaya devam ediyoruz. Çünkü otellerimizin, orada görev yapan arkadaşlarımız kadar kaliteli olması gerektiğinin farkındayız. Bu nedenle çalışanlarımıza ihtiyaç duydukları; onları mutlu ve motive edecek çalışma ortamını sağlıyor, hep birlikte kendimizi sürekli daha iyiye taşımaya çalışıyoruz. İşte bu ödüller, özverili çalışmanın getirdiği başarının bir göstergesidir.”  


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.