İlk ekolojik spa açıldı...

Ruhsal, fiziksel rahatlamaya yardımcı olan SPA'lardan biri de Antalya Belek’te bulunan Cornelia de Luxe Resort Otel'de açıldı. Türkiye'nin ilk ekolojik SPA'sı olan merkezde ürünler tamamen organik.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İlk ekolojik spa açıldı...

Sağlık turizminin Türkiye'de hızla gelişmesi otellerdeki SPA hizmetine ilginin oldukça artmasına neden oldu. Ruhsal,  fiziksel rahatlamaya yardımcı olan SPA'lardan biri de Antalya Belek’te bulunan Cornelia de Luxe Resort Otel'de açıldı. Türkiye'nin ilk ekolojik SPA'sı olan merkezde ürünler tamamen organik.

İçlerinde sentetik renklendirici, sentetik parfüm, hayvansal hammadde, petrol bazlı içerik, parafin ve genetik yapısı değiştirilmiş hammaddeler yok. Otelin Genel Müdürü Hakan Duran, SPA bölümünü bu yıl yıkıp baştan yaptıklarını belirterek, "  Ama biz bişey daha yapalım dedik. Bütün kullanılacak malzemeler ekolojik olsun, hayvanlar üzerinde denenmemiş olsun istedik. Bir de zaten temalarımızın içinde sürdürülebilirlik ve çevre var. Geçen sene de 14001 çevre kalite belgemizi aldık" dedi.

"SADECE SPA İÇİN GELEN MÜŞTERİLERİMİZ VAR"

 Basınla sohbet toplantısında konuşan Cornelia de Luxe Resort Otel Genel Müdürü Hakan Duran, SPA bölümünü bu sene yıkıp baştan yaptıklarını ifade ederek, "Masaj odası sayısı artırıldı, değişiklikler yapıldı ve tabiri caizse upgrade ettik kendimizi. Ama biz bişey daha yapalım dedik. Bütün kullanılacak malzemeler ekolojik olsun, hayvanlar üzerinde denenmemiş olsun istedik. Bir de zaten temalarımızın içinde sürdürülebilirlik ve çevre var. Geçen sene de 14001 çevre kalite belgemizi aldık. Crassula SPA şu anda ciddi bir yer tutuyor. Sadece SPA  için gelen misafirlerimiz bile var" dedi.

 

STRESTEN UZAKLAŞMAK İÇİN BİRE BİR

Belek'te bulunan  Cornelia de Luxe Resort Otel'in masaj odalarında yaptırılan masajlar, stresten uzaklaşıp rahatlamayı yararken bir "Sıcak Şifa Tekniği" olan Reiki'nin Çakra Kontrolü, Enerji Transferi ve Sıcak Taş Masajı uygulanıyor. Ayaklara masaj ve baskı uygulanarak yapılan alternatif bir tedavi metodu olan Refleksoloji ile ise  gerilimin giderilmesi sağlanıyor.

Lenf sisteminin elle manipüle edilerek bloke olmuş lenf sıvısının serbest akımının sağlanması tekniği olan Manuel Lenfatik Direnaj Masajı, temel yapısını Hint, Yoga ve Çin geleneksel tıbbının oluşturduğu Tai Masajı ve Japonca'da parmakla bastırmak anlamına gelen, konumu kesin bir şekilde belirlenmiş noktalarda deriye sıkıca bastırarak hastalıkları sağaltma yöntemi olan Shiatsu da Crassula Eco Spa'nın sunduğu çok özel masajlar arasında yer alıyor. (Ali Genç-Antalya)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.