İksir Resort Town’da, gençliğin sırrı...

Kastamonu- Daday’da bulunan, İksir Resort Town Hotel, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı haftasında, sporla dopdolu bir 'Gençlik Paketi' sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
İksir Resort Town’da, gençliğin sırrı...
Kendini genç hissedenler, gençliğin sırrı İksir’de buluşuyor. Atlı spor merkezinde belgeli antrenörler eşliğinde eğitimli İngiliz ve Arap atlarıyla ders alabilir, ATV ile doğal parkur turuna katılabilir, yarım gün bisiklet turu yapabilir, faytonla nostaljik şehir turuna çıkabilir, gölette oltayla balık tutabilir veya Ballıdağ Soğucaova’da trekkingle keşfe çıkabilirsiniz.  
Kastamonu- Daday’daki İksir Resort Town; özel konaklama mekanları, atlı sporlar merkezinde binişler, safariler, doğa sporları yanında pek çok aktiviteyi, doğal ve mekana özel hazırlanmış mönüleriyle harmanlayıp, düşlediğiniz tatili 4 mevsim yaşatmaktadır.



Doğa, tarih, kültür, spor, hobi, yerel yaşam, doğal beslenme ve 365 günün gizemini yorumlayarak, en değerli varlığınız aileniz ile çok alternatifli, özel bir bayram tatili yaşamaya hazır mısınız?
İksir Resort Town’da, bu özel hafta sonunda, en sevdiklerinizden alacağınız sevgi ödülleri ile mutlu olurken, özel bakım ve masajlarla yenilenmeye ne dersiniz?  
Sizleri, unutamayacağınız bir tatil geçirmek için, İksir Resort Town’a davet ediyoruz.

Gençlik Paketi: 3 gece 4 gün, tarihi konakta 2 kişilik odada kişi başı yarım pansiyon konaklama: 480 TL (Aktivitelerde güne özel %10 indirim uygulanıyor)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.