Horeka sektörü, Gastrobosphorus'ta buluşuyor...

Food in Life, 2011 için sektöre unutulmayacak etkinlikler yaşatmaya devam ediyor. Bunlardan biri de Haziran ayında düzenlenecek olan ‘Gastrobosphorus’ta buluşturuyor

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Horeka sektörü, Gastrobosphorus'ta buluşuyor...

Gastronomi sektörünün  nabzını tutan Food In Life Gastronomi Yayınları, profesyonel gıda sektörü çalışanlarını, tedarikçilerle bir potada birleştiren,  gastronomi ile ilgili tüm alanları başta oteller, restoranlar, kafeler, catering gibi firmaları kucaklayan bir içerik anlayışına sahip dergileri, haber portalı, web tv’si ve kitaplarının yanı sıra bugüne kadar başarılı pek çok organizasyonla da adını duyurmuştur. Food in Life organizasyon, profesyonel gastronomi sektörüne yönelik gastronomi turları, gastronomi toplantıları, festivaller, yarışmalar ve paneller düzenlemektedir. Food in Life, 2011 için sektöre unutulmayacak etkinlikler yaşatmaya devam ediyor. Bunlardan biri de Haziran ayında düzenlenecek olan  ‘Gastrobosphorus’. Boğazın serin sularında, eşşiz manzarası ile insanı büyüleyen İstanbul’da yaza merhaba demeye sayılı günler kala unutamayacak bir gastronomi etkinliğinde sektörü buluşturuyor.
 
Gastrobosphorus Hakkında  
İlkbaharın bitip, yazın başladığı 4 Haziran tarihinde Food in Life Boğaz’ın eşsiz manzarası eşliğinde profesyonel mutfak yöneticileri, mutfak şefleri, otel ve restoran yatırımcıları, üst düzey yöneticileri, pazarlama, halkla ilişkiler müdürleri, satın alma ve yiyecek-içecek profesyonelleri için özel bir organizasyon hazırlıyor.    
2,5 katlı bir teknede saat 11:00’de açılış töreni ve kokteyl ile başlayacak organizasyon, akşam 16:00’ya kadar Boğaz’ın serin suları üzerinde devam edecek. Teknenin kapalı bölümünde 30 firma fuar konsepti ile yer alacaklar. İkinci katta ise profesyonel şeflere yönelik sürpriz isimlerin konuk olarak katılacağı çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 250 kişilik bir yemek organizasyonun da yer alacağı bu unutulmaz etkinlikte misafirler Dünya mutfağının seçkin örneklerini tatma imkanı bulacaklar.   
   
Food in Life olarak Gastrobosphorus’da sizleri de aramızda görmek isteriz…   
Konuyla ilgili detaylı bilgi almak için [email protected] posta adresine mail atabilirsiniz. 
www.foodinlife.com.tr
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.