Hey Travel Trends’le, dünyanın cennetini çok ucuza görün...

Yeni evlenmiş çiftler, art arda gelen indirimlerle hayatlarının en güzel tatili olan balayını, dünyanın egzotik tatil cennetlerinde avantajlı imkânlarla yaşayabilir. Gemi ile dört gecelik Yunan adaları kişi başı 400 Euro, eğlence ve romantizmin mabedi Bali ve Phuket 8 gün 5 gece 1300 Euro'dan başlıyor. Yurt içi erken rezervasyonda yüzde 40'a varan indirimler var.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hey Travel Trends’le, dünyanın cennetini çok ucuza görün...

Balayına çıkan çiftler haklı olarak her detayın kendileri için çok özel olmasını tercih eder. Uzmanlar imkânı olan çiftlere, evlilik öncesi yaşadıkları stres ve yorgunluğu uzaklarda geçirilen balayı tatilinde atmaları önerisinde bulunuyor. Evlilik masraflarının altından kalkamayan çiftler ise balayının çok özel olmasının yanında ekonomik de olmasına dikkat ediyor.

 

Maldiv ve Seyşel adalarında ikinci nikâh!

Balayı rezervasyonlarını sezon öncesi yapan çiftlerin daha da ekonomik koşullarda tatile çıkacaklarını anımsatan Hey Travel Trends Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya Bektaş, acentelerin tatil ve balayı farkını dikkate alarak tur organizasyonu yapmaları gerektiğini belirterek şunları söylüyor: “2010 sezonunda yurtdışı balayı destinasyonu olarak özellikle egzotik Maldiv ve Seyşel adaları ön plana çıkıyor. İki cennet adada vize uygulaması yok ve uçuşları Emirates Havayolları ile tek aktarma olarak yapılıyor. Otele varışta şampanya ile karşılama, balayı odası hazırlığı, spa ve romantik akşam yemeği de paketlere dahil ediliyor. Arzu eden çiftler ise tesiste şahitler eşliğinde ufak bir seremoni ile evlenebiliyor.”

Biraz daha hareket isteyenlere Bali ve Phuket...

Bali adası, Phuket adası, Koh Samui adası gibi Uzakdoğu'nun mistik ve renkli adalarının da balayında çokça tercih edildiğini söyleyen Bektaş, “Bu adalar Maldiv ve Seyşeller’e nazaran biraz daha renkli ve gece hayatı sevenler için daha uygun. Bali ve Phuket adaları için tekne içinde ufak romantik bir evlilik seremonisi ve sadece çiftlere özel balayı masajını paket olarak sunuyoruz” diyor.

Siz kumlarda uzanırken helikopter aşkınızı yazsın!

Özel balayı paketlerinin kişi başı 1300 Euro'dan başladığı bu adalarda sürprizler bitmiyor. 8 gün 5 gece süren tatilinizde isterseniz otellerin sahilinde sevdiğinize evlilik teklifi yapın ya da helikopterle seni seviyorum diye aşkınızı bir kez daha ilan edin.

Odanızla seyahat etme keyfi 400 Euro!

Dünyanın en büyük kruvaziyer filolarına sahip cruise şirketleri son yıllarda Türkiye pazarını gözüne kestirmiş durumda.  Özellikle balayı çiftleri için çok uygun olan bu gemilerde her bütçeye uygun programlar sunuluyor. Hey Travel Trends’in müşterilerine sunduğu vade farksız taksit imkânları, bazı turlardaki 2 kişi git 1 kişi öde promosyonları ya da ikinci kişi yüzde 50 indirimli kampanyası ekonomik balayı isteyen çiftlere göre. Örneğin gemi ile 4 gecelik Yunan Adaları balayı seyahati 400 Euro'dan başlıyor.

Balayı tatilini şimdi al yüzde 40 az öde...

Erken rezervasyon kampanyasının yurt içi tatil olanaklarında çok önemli avantajlar getirdiğinin altını çizen Bektaş, “Çiftler şimdiden satın alarak yaz aylarında

yurt içinde yapacakları balayını yüzde 40 ucuza getirebilirler. Özellikle Çeşme, Bodrum, Kıbrıs ve Antalya otellerinden spa ve termal gibi hizmetlerin yanında balayı çiftlerine özel imkânlar sunan tesislerde gecelik fiyatlar 100 TL’den başlıyor. Tatilde güven de çok önemli. Kalitesi ve standartları denetlenen acentelerle seyahate çıkılmalı” uyarısında bulunuyor.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.