Hesaplı tatil için son gün, 30 Mayıs...

Odeon Tours’da erken rezervasyonun son dönemi 30 Mayıs’ta bitiyor. Odeon Tours İç Pazar Müdürü Akın Akar Aksu, "Erken rezervasyonun son dönemini kaçırmayın ve hesaplı tatil avantajından mutlaka yararlanın" tavsiyesinde bulundu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Hesaplı tatil için son gün, 30 Mayıs...

Odeon Tours İç Pazar Müdürü Akın Akar Aksu, erken rezervasyonun son dönemiyle ilgili tatilcilere şu önerilerde bulundu:

1- Erken rezervasyonun son dönemini kaçırmayın ve hesaplı tatil avantajından mutlaka yararlanın. Özellikle güneydeki tesislerde Haziran-Temmuz aylarında oda bulmak çok zor olacak, son dakikada bulunan odaların fiyatları da çok yüksek olacak. Erken rezervasyon ile hem sezonda yer bulma sorununu ortadan kaldırmış olursunuz hem de fiyat artışlarından korunursunuz.

2- Rezervasyonunuzu son günlere bırakmayın. Böylece hem daha sağlıklı karar verebilirsiniz hem de istediğiniz yere gidebilirsiniz.

3- Odeon Tours’un www.odeontatil.com adresli web sitesini inceleyin. Böylece tercihlerinize (Aile, balayı, VIP, ekonomik tatil alternatifleri gibi) ve beklentilerinize (SPA, Aqua, Dalış gibi) en çok uyan tesisi seçebilirsiniz.

4- Rezervasyon yaptırırken, indirim oranı rakamlarından çok, otele ödediğiniz son rakama dikkat edin. Önce otelin fiyatı yükseltilip, sonra ciddi indirim yapılmış gibi gösterilebiliyor. Rezervasyon yaptırmak istediğiniz otelin Odeon Tours fiyatlarını mutlaka sorun.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.