Golf İş Forumu Belek'te gerçekleşti....

Belek’te düzenlenen 7. KPMG Golf İş Forumu’na bilgi paylaşımı ve karşılıklı görüş alışverişini amaçlayan üç günlük etkinlik için dünya çapında golf endüstrisinden 250’yi aşkın üst düzey yönetici katıldı.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Golf İş Forumu Belek'te gerçekleşti....
Gloria Hotels & Resort’da gerçekleşen bu yılki forum, Türkiye’nin gelişmekte olan uluslararası bir golf merkezi olarak itibarını güçlendirdi. Konferansta dünyanın en büyük golf oyuncularından ikisi ödülle onurlandırıldı. Greg Norman KPMG Yaşam Boyu Başarı Ödülü alırken, Annika Sorenstam Yılın Girişimcisi ödülüne layık görüldü.

KPMG Golf Danışmanlık Hizmetleri EMA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi)’nden sorumlu ortağı  Dr. Andrea Sartori “Türkiye, özellikle de Belek yöresi, golf için muhteşem olanaklar sunuyor ve gerçek bir başarı hikayesi niteliği taşıyan master planı olan bir merkezi temsil ediyor" dedi.

Düzenlenmesine katkıda bulunanlar arasında Garanti Masters, Bekay Gayrimenkul Ortakları ve Türk Hava Yolları’nın da bulunduğu Forum’da Sartori sözlerine şöyle devam etti: “Yeni yayınlanan ve belirgin bir biçimde Türkiye’ye odaklanan KPMG Golf Karşılaştırmalı Değerlendirme Araştırması, bölgedeki fırsatları öne çıkarıyor, ayrıca golf alanı sahipleri ve işletmecilerinin %85’inin küresel ekonomik durumdan etkilenmediklerini nasıl ifade ettiklerini ve %90’ının ise bu yıl için olumlu beklentileri olduğunu ortaya koyuyor.”  

Yaşam Boyu Başarı Ödülü
2010 KPMG Golf İş Forumu, Dünyanın Bir Numaralı eski golf oyuncusu, girişimci ve golf alanı tasarımcısı Greg Norman’a KPMG Golf Danışmanlık Hizmetleri EMA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi)’nden sorumlu ortağı Dr. Andrea Sartori tarafından sunulan ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ verilmesiyle başladı.

Greg, “Bu ödüle layık görüldüğüm için gurur duyuyorum. Golf oynamak en büyük tutkum. Golf oyununa karşı sorumluluklarımı her zaman için dünya çapında bir iş olarak değerlendirdim ve KPMG gibi golf için çok büyük çabalar harcayan, marka olmuş bir kurum tarafından ödüle layık görülmek benim için çok büyük bir onur” dedi.   

Greg bu ödüle dünya çapında golfe olan katkılarından dolayı layık görüldü. Avustralyalı golfçu 30 yıllık kariyerinde 90’ı aşkın dünya turnuvası kazandı. Başkanı ve CEO’su olduğu son derece başarılı olan şirketi Great White Shark Enterprises ile başarılı bir girişimci oldu.   

KPMG Golf Danışmanlık Hizmetleri EMA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi)’nden sorumlu ortağı Dr. Andrea Sartori “Greg Norman golf dünyasında başarı olarak nitelendirilen her şeye somut bir örnek teşkil ediyor ve elde ettiği sayısız başarı ile bu özel ödülü almaya hak kazandı” dedi.

Ödüle daha önce layık görülenler arasında Gary Player, Jack Nicklaus ve Arnold Palmer bulunuyor.(shf)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.