Germanwings, Türkiye uçuşlarına yeniden başlıyor...

Uygun fiyatları ile yolcularını “low cost” kavramı ile tanıştıran Avrupa’nın lider düşük tarifeli havayolu şirketi Germanwings, bir süredir ara verdiği Türkiye uçuşlarına Nisan ayından itibaren tekrar başlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Germanwings, Türkiye uçuşlarına yeniden başlıyor...

Germanwings yeni uçuş programı çerçevesinde İstanbul, Antalya, Ankara ve İzmir merkezli Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin, Hannover, Hamburg ve Dortmund dahil olmak üzere toplam altı noktaya sefer düzenleyecek.

 

Türkiye’deki ilk seferini 2 Nisan 2011 tarihinde Antalya – Köln/Bonn arasında yapacak olan Germanwings 19 Euro’dan başlayan fiyatlarla, yolcularına hem konforlu hem de uygun fiyatlı uçuş imkanı sunacak.

 

Nisan ayı itibariyle başlayacak diğer seferler arasında İstanbul-Stuttgart ve İstanbul-Köln-Bonn direkt uçuşları yanı sıra aktarmalı İstanbul - Berlin ve İstanbul- Hannover uçuşları bulunuyor.  

 

19 Euro’dan başlayan fiyatlarla dikkat çeken Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile yapılıyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin www.germanwings.com  web sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden rezervasyon yaptırabilirler.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.