Gemiyle muhteşem balayı fırsatları...

Yeni evlenmiş çiftler için hayatlarının en güzel tatili olan balayının yeri ayrıdır. Bu çok özel tatili dünyanın tatil cennetlerinde yaşamak hayal olmaktan çıkıyor. Gemi ile 4 günlük Yunan adaları kişi başı 129 Avro, eğlence ve romantizmin mabedi Bali 7 gün 1400, Seyşeller 8 gün 1450 Avro'dan başlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Gemiyle muhteşem balayı fırsatları...

Yurt içi erken rezervasyonda ise yüzde 35'e varan indirimler, çiftler için can simidi. Balayına çıkan çiftler, haklı olarak her detayın kendileri için çok özel olmasını ve aynı zamanda stresten uzak, huzurlu bir tatil geçirmek ister. Uzmanlar imkânı olan çiftlere, evlilik öncesi yaşadıkları stres ve yorgunluğu uzaklarda geçirilen balayı tatilinde atmaları önerisinde bulunuyor.

 
Hey Travel Trends Genel Müdürü Tunç Göz, tatil ve balayı farkını dikkate alarak seyahat organizasyonu yaptıklarını belirterek şunları söyledi: “2011 sezonunda yurtdışı balayı destinasyonu olarak yine egzotik adalar yani Maldivler, Bali, Phuket ve Seyşel adaları ön plana çıkıyor. Seçilen otele ve tur paketine göre ekstra olarak varışta şampanya ile karşılama, balayı odası hazırlığı, spa ve romantik akşam yemeği hizmeti sunuluyor.
 
Arzu eden çiftler ise tesiste şahitler eşliğinde ufak bir seremoni ile tekrar evlenebiliyor. Tercih edilen ekstra paketlere göre fiyatlar artsa da kişi başı 1400 Avro’dan başlayan fiyatlarla bu egzotik adalarda 8 gün 5 gece rüya gibi bir tatil geçirmek mümkün.”

 

Yüzen otellerde seyahat etme keyfi 129 Avro’dan başlıyor..

 
Dünyanın en büyük kruvaziyer filolarına sahip cruise şirketleri son yıllarda Türkiye pazarına yönelik özel kampanyalar düzenliyor. Özellikle balayı çiftleri için çok uygun olan bu gemilerde her bütçeye uygun programlar sunuluyor. 3 gece 4 günlük 99 Avro’dan başlayan Yunan Adaları seçeneğinden başlayarak balayı çiftleri yönelik hizmetlerin sunulduğu gemilerde, dünyanın görülmeye değer deniz ve nehirlerinde çok özel bir tatil yapabilirsiniz. Bu çok özel gemilerde kişi başı ortalama 600-700 Avro’ya huzurlu bir balayı tatili yapabilir, 3-4 ülkeyi görme şansını yakalayabilir, balayı çiftlerine özel indirim ve sürprizlerden faydalanabilirsiniz.

 

Balayı tatilini şimdi al yüzde 35 az öde...

 
Erken rezervasyon kampanyasının yurt içi tatil olanaklarında çok önemli avantajlar getirdiğinin altını Göz, “Çiftler şimdiden satın alarak yaz aylarında yurt içinde yapacakları balayını yüzde 35 ucuza getirebilirler. Özellikle Çeşme, Bodrum, Kıbrıs ve Antalya otellerinden spa ve termal gibi hizmetlerin yanında balayı çiftlerine özel imkânlar sunan tesislerde gecelik fiyatlar 100 TL’den başlıyor. Tatilde güven de çok önemli. Kalitesi ve standartları denetlenen acentelerle seyahate çıkılmalı” uyarısında bulunuyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.