Fun&Sun, Türkiye'de 2024 hedeflerine ulaşacak

FUN&SUN Travel Türkiye'den yapılan açıklamada, 2024 yılının oldukça verimli geçtiği belirtildi. Sezon başında hedeflenen kapasiteleri yakalayacak olan şirket, bu şekilde Antalya’ya yıl sonuna kadar 850 bin pax, Dalaman ve Bodrum olmak üzere Ege'ye 55 bin pax getirmiş olacak.

12/09/2024 22:56
Fun&Sun, Türkiye'de 2024 hedeflerine ulaşacak

2025 yılına yönelik hazırlık çalışmalarına da başlayan şirket, erken rezervasyona yönelik ilk 2025 yaz paketlerini 01 Ağustos itibariyle satışa sundu. FUN&SUN, Rusya, Kazakistan, Belarus, Azerbaycan, Kırgızistan, Özbekistan gibi BDT ülkelerinden yeni uçuş şehirleri eklenerek, Ege bölgesi kapasitesini de ikiye katlayarak 2025 yılında 1 milyondan fazla misafiri Türkiye’ye getirmeyi planlıyor.

Üst segment ve VIP misafirler için oluşturulan FUN&SUN Premium konsept hacmi, 2023 yılına göre %70 oranında arttı. 2025 yılında da bu yönde ilerleme planlanıyor. Premium segmentin payı, 2025 yılında % 15'i olacak.

1 ağustos 2024 tarihi itibariyle, şirket hedeflenen planları gerçekleştirmek amacı ile Ürun ve Satın alma departmanında yeniden yapılanmaya gitti ve ekibe yeni çalışanlar dahil etti.

Yapılan açıklamaya göre, şirketteki yeniden yapılanma aşağıdaki gibi şekillendi:

Burcu Altınterim - Senior Kontrat Müdürü (Belek & Antalya & Premium)

Oya Okan - Senior Kontrat Müdürü ( Kemer )

Sadık Turan - Senior Kontrat Müdürü (Side ve Alanya)

Müge Yılmaz - Kontrat Müdürü (Alanya)

Murat Şengül - Ege Bölge Müdürü (Bodrum ve Dalaman)

Albert Gabitov - Kontrat Müdürü (Premium)

Gaye Dahiroğlu - Kontrat Müdürü (Belek)

Sevilay Eroğlu - Kontrat Müdürü (Dalaman)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.