Four Seasons'tan 3 yeni otel...

Four Seasons otellerinin yatırımcısı Astay Gayrimenkul, turizm sektöründeki yatırımlarına, Bodrum, İstanbul ve Bolu'da açacağı 3 yeni otelle devam edecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Four Seasons'tan 3 yeni otel...

Four Seasons otellerinin yatırımcısı Astay Gayrimenkul, turizmden sonra, “OnaltıDokuz İstanbul” projesiyle konut sektörüne de adım attı. Zeytinburnu sahilinde yatırım bedeli 175 milyon doları bulan proje gerçekleştirecek olan Astay Gayrimenkul, yeni otel projeleri için de hazırlıklarını sürdürüyor.

 
Otel yatırımlarının ardından hayalleri olan konut projelerine de başladıklarını söyleyen Astay Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Toprak, “Konut projelerimizin ilki olan OnaltıDokuz’la bu alanda da ilk adımı atmış olduk. 496 dairenin yüzde 25’ini şimdiden sattık” dedi.
 
Bodrum ve Bolu’da proje Astay Gayrimenkul Genel Müdürü Atilla Öztürk, otel konforunda ev yapma gayretiyle yola çıktıklarını belirterek, “Bir ay içerisinde İstanbul’da başka bir projemizi daha açıklayacağız. Bodrum ve Bolu’da da otel projelerimiz olacak. İstanbul’da da otel yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.