FAZ, Günay çok farklı bir Türk Bakan...

Almanya’nın en saygın gazetelerinden biri olan Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay için ‘Çok farklı bir Türk Bakan’ dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
FAZ, Günay çok farklı bir Türk Bakan...

FAZ’de Karen Krüger imzasını taşıyan yazıda, “Kavgayı, polemiği sevmeyen, toplantılarda diğer Türk Bakanların aksine, alkol alan ve eşi başörtülü olmayan bir bakan” tanımını kullanıldı. ITB Berlin’de düzenlenen Türk gecesinde ‘muhalif türkücü’ Şivan perver’in de sahne çıkmasını sağlayan Günay için ‘Çok cesaretli’ diyen yazı, Bakan Günay’ı ayrıca çok sempatik ve ‘kılıç seslerini sevmeyen biri’ olarak tanımladı.

 

Hasankeyf, arkeolojik çalışmalara verdiği ağırlık, yeşili koruma, işletmelere verilen yeşil yıldız gibi çalışmalarını ön plana çıkaran gazete, ITB Berlin fuarındaki ‘Türkiye başarısının’ en büyük mimarı olarak Günay’ı gösterdi.

 

'Tipi bir Türk bakanının resmini çizmiyor' diyen yazar Karen Krüger, “Yüzündeki derin kırışıklıklar bile o konuşurken uyum içinde dans ediyor adeta” diyerek, Ertuğrul Günay’ın başka yönlerini de ortaya koyuyor. (tourexpi)

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.