Fame Hotels'ten İstanbul'a şehir oteli...

Mısır karıştı, Fame Hotels burada planladığı otel yatırımından vazgeçerek, rotasını İstanbul'a çevirdi. Anadolu yakasında şehir otelciliğine gireceklerini söyleyen Fame Hotels Koordinatörü Erkut Kara, 'Bu işte iddialıyız' diyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Fame Hotels'ten İstanbul'a şehir oteli...

Antalya merkezli Fame Hotels, Mısır üzerinden yapacağı yurtdışı açılımı projesini rafa kaldırdı, İstanbul'da şehir otelciliği için kolları sıvadı. Fame Hotels Koordinatörü Erkut Kara, İstanbul'da şehir oteli kurma konusunda fırsatları değerlendirdiklerini söyledi. 1988'de Antalya'da 36 odayla başlayan turizm yatırımının bugün 2 bin 600 yataklık kapasiteye ulaştığını belirten Kara, 'Dolayısıyla artık Antalya dışına açılma vakti geldi. İstanbul Anadolu yakasında şehir oteli konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. En az 300 odalı bir otel planlıyoruz. İşletmesini yine kendimiz yapacağız. Mevcut bir otel mi yoksa sıfırdan inşa mı konusu henüz netlik kazanmadı, önümüze gelen fırsatlara bakıyoruz. Ama şehir otelciliği konusunda iddialı olacağımızı söyleyebilirim' diye konuştu.

 

Fame Club kartı çıkardı üye sayısı 3 bini geçti...

 
Grup bünyesindeki oteller için her yıl yenileme yatırımı yaptıklarını, yaklaşık 1 milyon euro rakamın bu işe ayrıldığını belirten Erkut Kara, grubun doluluk oranının ise yüzde 92 olduğunu söyledi. Sürekli gelen müşterilerden gelen talep üzerine 1 milyon euro yatırımla bir yat aldıklarını anlatan Kara, 'Bunu duyan müşteri deyim yerindeyse 'bir tur da bize attırın' dedi. Geçen yıl bu ricaları kırmadık. Ancak şimdi gelir hedefliyoruz' dedi. (Akşam)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.