Etstur'a, Uluslararası Turizm ve Tanıtma Ödülü...

Turizm sektörünün lideri Etstur, Turizm ve Tanıtma Platformu (TÜTAP) tarafından verilen 2011 Uluslararası Turizm ve Tanıtma Ödülü’ne layık görüldü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Etstur'a, Uluslararası Turizm ve Tanıtma Ödülü...

Sektöre yön veren yenilikçi projeler nedeniyle verilen ödülü Etstur adına Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy aldı. Yatırımları ve sektöre yön veren projeleriyle Türkiye’de turizmin lideri konumunda bulunan Etstur, 2010 yılında gerçekleştirilen erken rezervasyon kampanyaları ve müşteri memnuniyeti  projeleri ile teknolojik altyapıya yapılan yatırımlar  nedeniyle, TÜTAP 2011 Uluslararası Turizm ve Tanıtım Başarı Ödülü’ne layık görüldü. 19 Şubat 2011 günü saat 20:00’da Ankara Hilton Oteli’nde düzenlenen ödül töreninde verilen ödülü, Etstur adına Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy aldı.

 

20. Yılını kutlayan ve turizm sektörünün en geniş ürün ve hizmet yelpazesine sahip olan Etstur  2010 yılı boyunca ‘Erken Rezervasyon Kampanyası’, ‘Otelpuan.com Tatil Paylaşım Platformu’ ve ‘İnanılmaz İş Teklifi’ gibi projelerin yanı sıra otel yatırımları ile turizm sektörüne ivme kazandırdığı ve Türkiye2nin tanıtımında aktif rol oynadığı için ödüle hak kazandı.

 

Türkiye’de erken rezervasyon sistemini ilk kez uygulayan ve gerekli altyapının oluşturulması için büyük yatırımlar yapan Etstur, 2010 yılında yaptığı erken rezervasyon kampanyası ile turizm sektörünü hareketlendirdi ve 2009’a oranla erken rezervasyonda yüzde 33 artış kaydetti.

 

Etstur, yenilikçi teknolojik çözümlere yönelerek hem turizm tesisleri hem de müşteriler açısından kolay erişilebilir bir tatil planlama ve rezervasyon sistemi oluşturdu. 500 binin üzerinde ziyaretçi sayısına ulaşan Otelpuan.com sitesi ile tatilcilere objektif bir tatil paylaşım platformu sunan Etstur, bu hizmeti ile çok sayıda turizm tesisinin daha kaliteli hizmet vermesine zemin hazırladı. Etstur ayrıca, ‘İnanılmaz İş Teklifi’ projesi ile Türkiye’nin tatil yüzlerini yaratarak ve Türkiye’nin tanıtımında önemli bir rol oynamayı başardı.

 

Ödül töreninde bir konuşma yapan Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, Türkiye’ye hizmet eden çok önemli isimlerle birlikte bu ödüle layık görülmenin gururunu yaşadığını belirterek “Turizm sektörüne öncülük eden bir firma olarak sektörün gelişimine katkıda bulunma sorumluluğunu daima taşıyor ve bu konuda gayret gösteriyoruz. Geliştirdiğimiz projelerin ve kampanyaların yalnızca Etstur olarak bize değil sektöre de yarar sağlayacak nitelikte olmasına özen gösteriyoruz.

 
Tüm bu çalışmaların Türk Turizminin gelişmesine ve ülkemizin tanıtımına katkı sağladığını görmek bizi mutlu ediyor. Turizmde hizmetlerin daha kaliteli ve sürdürülebilir bir verimlilikle sunulabilmesi için teknoloji yatırımları ve müşteri ilişkileri yaklaşımında yenilikçi yaklaşımlar geliştirmek gerekiyor. Bu amaçla mevcut hizmetlerimizi daha da verimli hale getirmek adına çalışmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.