Emirates'ten çok özel keşif fiyatları...

Emirates'in yeni şehirler keşfetmek isteyen yolcularını 'Keşif Fiyatları' kampanyası kapsamında 3 gün süresince çok özel fiyatlar bekliyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Emirates'ten çok özel keşif fiyatları...

Dubai merkezli havayolu şirketi Emirates’in 15-16-17 Şubat’ta gerçekleştireceği “Keşif Fiyatları” kampanyası kapsamında üç farklı şehre % 25’e varan indirimlerle seyahat etme şansı Emirates yolcularını bekliyor.

 

Yepyeni şehirler keşfetmek, dünyanın daha önce görmediği yeni yüzlerini tanımak isteyen yolcuları 15-16-17 Şubat günlerinde gerçekleştirilecek “Keşif Fiyatları” kampanyasında bekleyen şehirler arasında; Güney Afrika'nın kültür, ticaret, turizm ve sanayi merkezi olan Durban, Kenya’nın başkenti Nairobi ile Hindistan'ın üçüncü en büyük endüstriyel ve ticari merkezi Chennai bulunuyor. Kampanyalı fiyatlardan satış üç gün boyunca sürerken, alınan biletler 17 Mayıs’a kadar kullanılabilecek.

 

Kampanya dahilinde Emirates Havayolu ile Durban’a ekonomi sınıfı gidiş dönüş bilet fiyatı 466 Avro, Nairobi’ye 534 Avro, Chennai’ye ise 413 Avro’dur. Fiyatlara tüm vergiler ve yakıt harçları dahildir. Emirates Havayolu haftada gidiş-dönüş Durban’a 14, Nairobi’ye 28, Chennai’ye 42 sefer düzenliyor.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.