Emirates ile çocuklar, bedava uçuyor...

Emirates, Dubai’de ortaklığı bulunan 100’den fazla otel ve eşsiz güzellikteki turistik yerler ile yaptığı anlaşmalar ve Dubai Turizm Ticaret ve Pazarlama Departmanı (DTCM) ortaklığıyla çocuklu ailelere eşsiz imkanlar sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Emirates ile çocuklar, bedava uçuyor...

Geçen yıl gerçekleştirdiği “Kids Go Free” kampanyasıyla oldukça başarı sağlayan Emirates Havayolu; bu yaz DTCM, 80’den fazla otel, Alışveriş Merkezi ve yerel destinasyon yönetim şirketleri ile ortak olarak 14 Mayıs - 30 Eylül 2010 tarihleri arasında ailelere Dubai tatillerini daha cazip fiyatlarla geçirme imkanı sunuyor.

 

“Kids Go Free” kampanyası aileler için eşsiz bir deneyim olacak. İki yetişkin refakatinde seyahat eden 16 yaşından küçük iki çocuk, Emirates Havayolu ile ücretsiz Dubai’ye uçabilecek, yeme içme, konaklama ve transfer imkanlarından da yine ücretsiz yararlanabilecek. Aileler ayrıca dünyanın en büyük alışveriş merkezi “Dubai Mall”da kullanılabilecek indirim kitapçığının da sahibi olacak.

 

Emirates Ticari Operasyonlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Richard Vaughan: “‘Kids Go Free’ kampanyamız geçen yıl oldukça başarılı bir sonuç verdi. 70 ülkeden Dubai’ye seyahat eden yolcu sayısı 20.000’i geçti. Bu yıl ise Dubai Turizm ve Ticari Pazarlama Departmanı  (DTCM) ile ortaklığımız sayesinde Dubai’ye seyahat eden yolcu sayısını daha da arttıracağımız için mutluyuz” dedi.

 

16 YAŞINDAN KÜÇÜK ÇOCUKLAR BEDAVA UÇUYOR...

 

14 Mayıs - 30 Eylül 2010 tarihleri arasında aileleriyle birlikte seyahat eden 16 yaşından küçük çocuklar Emirates Havayolu’nun sunduğu ‘Kids Go Free’ kampanyasıyla Dubai’deki gözde mekanlarda konaklama, yeme-içme, oyun ve eğlence hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Bunun yanında Emirates Havayolu ile Dubai’ye ücretsiz uçabilir ve havaalanı transferinden de ücretsiz faydalanabilirler.

 

Atlantis Palm Otel’deki Sualtı Akvaryumu, Aquaventure & Lost Chambers, Creek Golf kulübünde bulunan Dubai Dolphinarium, Mall of the Emirates’deki Ski Dubai, Ice Rink (Buz Pateni alanı) gibi bir çok cazip mekan da aileleri ile birlikte gelen çocukları ücretsiz karşılıyor olacak. 

 

Bunların yanı sıra çocuklar, Dubai Sports City’de bulunan Els Club ve Address Montgomerie Dubai’de ücretsiz olarak golf oynama imkanına da sahip olabilecekler.

 

Ayrıca Emirates Havayolu ile seyahat eden yolcular, Dubai Mall’da yapacakları alışverişlerde inanılmaz indirimlerden yararlanabilecekler. Aileleriyle birlikte seyahat eden çocuklar Dubai’de yeni açılan dünyanın en uzun vatmansız metrosundan da ücretsiz olarak faydalanabilecekler.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.