Emilio Fashion Week, Nirvana Cosmopolitan’da modaya yeni bir soluk getirecek

Emilio Fashion Week, 26 – 27 Eylül tarihlerinde Nirvana Cosmopolitan Hotel’in özel atmosferinde moda tutkunlarıyla buluşuyor.

17/09/2024 14:56
Emilio Fashion Week, Nirvana Cosmopolitan’da modaya yeni bir soluk getirecek

Boss, Twinset, Santoni, D.Exterior, Sabina Musayev, Fabiana Filippi, Philipp Plein, Peserico, Gran Sasso, Ermanno Scervino ve Tombolini başta olmak üzere pek çok seçkin markanın en yeni koleksiyonlarını keşfetme imkanı sunan Emilio Fashion Week, 26 Eylül akşamı saat 20.00’de başlayacak

Emilio, Emilio Diamond, Emilio Ottica ve Emilio Leather & Fur mağazalarından geniş bir koleksiyonu bir arada keşfetmeye olanak tanıyan etkinlik; kıyafetten aksesuara, ayakkabıdan mücevhere geniş bir ürün yelpazesini kapsıyor. Bu yıl ilk defa düzenlenen ve gelenekselleşmesi planlanan Emilio Fashion Week süresince tüm katılımcılar, Emilio ve Emilio Diamond mağazalarından özel fırsat ve indirimlerle alışveriş yapabiliyor.

Antalya’daki moda tutkunlarına benzersiz bir moda deneyimi yaşatmak ve ilham vermek amacıyla düzenlenen Emilio Fashion Week’e katılmak ve detaylı bilgi almak isterseniz bizimle +90 549 813 60 14 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Etkinlik Detayları:

Tarih: 26-27 Eylül 2024

Saat: 20.00 – 21.00

Yer: Emilio – Nirvana Cosmopolitan Hotel

Dress Code: White Tie


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.