Dünyanın en iyi yatı Türkiye'de...

Ummanlı işadamı Mohammed El Barwani tarafından satın alınan ve geçen yıl "Dünyanın en iyi yatı" seçilen "Sunrays" Marmaris'e geldi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dünyanın en iyi yatı Türkiye'de...

Pazar günü sabah saatlerinde Marmaris Körfezi'ne giriş yapan lüks yat, ilçedeki marinalara sığmadığı için çevredekilerin meraklı bakışları altında Marmaris Limanı'na demirledi. Liman yetkilileri, yatta Mohammed Al Barwani veya yakınlarının olup olmadığı konusunda herhangi açıklama yapmadı.

Uluslararası Süperyat Derneği (ISS) tarafından 2010'un en iyi yatı seçilen ''Sunrays''ın, 86 metre uzunluğunda ve 14,5 metre genişliğinde olduğu öğrenildi. Ummanlı işadamı Mohammed El Barwani tarafından satın alınan ve geçen yıl ''Dünyanın en iyi yatı'' seçilen ''Sunrays'' Marmaris'e geldi.

Hollanda'daki Oceanco tersanesinden Mart 2010'da denize indirilen yat, her türlü lüksü barındırıyor. Üzerinde bir helikopterin de bulunduğu lüks yat, Marmaris'ten yakıt ve gıda maddeleri aldıktan sonra limandan ayrıldı. Bu arada, ''Sunrays''ın, Kuzey Afrika sahillerinden savaş nedeniyle Türkiye'ye getirildiği öne sürüldü. (HT)


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.