Dünyada ilk 99’a giren Türk oteli: Ela Quality...

Ela Quality Resort Hotel, otellerde konaklayan misafirlerin oylarıyla yapılan seçimde dünyanın "En İyi 99 Oteli" arasına girdi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dünyada ilk 99’a giren Türk oteli: Ela Quality...
Dünya genelinde tatilcilerin ziyaret ederek izlenimlerini anlattıkları ve milyarlarca insanın tatilleri için bir numaralı referans niteliği taşıyan online paylaşım platformu HolidayCheck’in, Ela Quality Resort Hotel’i Belek’in bir numaralı oteli seçtiği belirtilerek, otellerde konaklayan misafirlerin oylarıyla yapılan seçimde dünyanın da en iyi 99 oteli arasına giren Ela Quality Resort’un, Türkiye’nin de en iyi 6. oteli olduğu vurgulandı.

Tamamen ağırladıkları misafirlerin oylarıyla seçildiklerine dikkat çeken Ela Quality Resort Hotel Genel Koordinatörü Vadi Karatopraklı, dünyanın dört bir yanından 81 bin otel için yapılan anket sonuçlarının Türk turizmi adına gurur verici olduğunu söyledi.

Karatopraklı, Alman turistlerin tercihlerinde önemli bir yer tutan HolidayCheck portalının ülke turizmine avantaj sağlayacağının da altını çizdi. Ela Quality Resort Hotel, internet üzerinden satış yapan ve kurduğu sistem ile dünyanın en güvenilir seyahat ve tatil portallarından olan HolidayCheck’in müşteri anketleriyle belirlediği 2010 yılı dünyanın “En İyi 99 Oteli” arasına da girdi.

HolidayCheck portalında 2 milyondan fazla yorum bulunduğunu ve tatilcilerin bunları dikkate aldığını belirten Vadi Karatopraklı, Belek’te bir numaralı otel olmalarının yanı sıra Türkiye’nin de destinasyon olarak 38 otel ile portalda birinci sırada yer almasının ülke turizmi adına büyük başarı olduğunu kaydetti.

Türkiye;nin dünyanın en iyi otellerine ev sahipliği yaptığını ve sunduğu hizmet kalitesinin üstünlüğünü bugün artık tüm turizm otoritelerinin kabul ettiğini belirten Karatopraklı, özellikle Alman turistlerin HolidayCheck portalına tatilleri ile ilgili değerlendirmelerini mutlaka yazdıklarını ve tatil tercihlerinde de önemli bir yer tuttuğunu, bu sonuçla Türkiye adına büyük bir ajantaj sağladığını ifade etti.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.