Düğün sizden, balayı Hilton'dan...

Masal gibi bir düğün sonrasında balayı tatillerini Maldivler’de geçirmek isteyen çiftler için Hilton İstanbul ve Conrad İstanbul çok özel bir fırsat sunuyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Düğün sizden, balayı Hilton'dan...

Temmuz veya Ağustos ayı tarihleri arasında Hilton İstanbul veya Conrad İstanbul’da gerçekleşecek düğünlerinizde, Hilton Maldives Iru Fushi Resorts & Spa’da 7 gece konaklayıp 4 gece ödeme fırsatı ve çok özel sürprizlerle unutulmaz bir balayı sizi bekliyor.

1955’den bu yana unutulmaz düğün ve davetlere imza atan Hilton İstanbul’da ister Boğaz manzaralı ve yemyeşil terası ile Şadırvan salonunda, ister birçok ünlü davet ve etkinliğe ev sahipliği yapan Balo Salonu’nda ya da yaz aylarının popüler mekânı Hilton havuz başı veya Gün Bahçesi gibi açık ve kapalı mekânlarda muhteşem bir düğün gerçekleştirin.

Conrad İstanbul ise, görkemli düğünlere ev sahipliği yapan, şehrin en büyük kolonsuz balo salonlarından birisi ve deneyimli ekibi ile muhteşem bir düğün ile hayallerinizi gerçeğe dönüştürün.

En özel gününüzü, sevdikleriniz ve dostlarınızla muhteşem mekânlarımızda gerçekleştirip, ardından da unutulmaz bir balayı rüyası yaşayacağınız Hilton Maldives Iru Fushi Resorts & Spa, sizlere birbirinden güzel fırsatlar sunuyor 7 gece konaklayıp 4 gece ödeme ayrıcalığının yanı sıra ücretsiz muhteşem bir tekne turu, özel spa seçenekleri ve odanızda sürprizler sizi bekliyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.