Divan Palmira’dan Özel teklif!

Cennetin en mükemmel köşesine kurulan bir butik otel olarak Condé Nast tarafından “Avrupa ve Akdeniz’in En Büyüleyici Oteli” seçilen Divan Bodrum Palmira, golf tutkunlarını sevindirecek çok özel bir kampanya ile yaza merhaba diyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Divan Palmira’dan Özel teklif!
Divan Bodrum Palmira, tüm golf severleri, 1 Mayıs - 21 Haziran tarihleri arasında Türkbükü’nün en iyi butik otelinde tatil yaparken, golf oynamanın keyfini çıkarmaya davet ediyor.
Geçmiş yıllarda birçok başarı elde eden ve son olarak da Gecce Oscarları tarafından  “2009 yılının En iyi Bodrum Oteli” ödülüne layık görülen Divan Bodrum Palmira, golf severlere özel bir kampanya ile yaza merhaba diyor...
 
Lüks ve sadeliği bir arada yaşatma felsefesi üzerine tasarlanmış olan Divan Bodrum Palmira, 1 Mayıs -21 Haziran tarihleri arasında Golf severlere çok özel sürprizler sunuyor. Güne Divan Bodrum Palmira’nın eşsiz A la carte kahvaltısı ile başlayabilirsiniz. Vita Park Golf Tesisleri’ndeki golf sahasına transferiniz yapıldıktan sonra güne golf ile devam edebilirsiniz. Ardından, yorgunluğunuzu Divan Bodrum Palmira’nın açık yüzme havuzunda giderebilirsiniz.

Havuz sonrasında Fitness Center’da spor yapabilir, sauna’ya girebilir ya da arkadaşlarınızla bilardo oynayabilirsiniz. Tüm gün boyunca işlerinizin takibini de Business Center’dan yapabilirsiniz. Divan Bodrum Palmira’da minimum 3 gecelik konaklama ile tüm bu ayrıcalıklara tek kişilik odada sadece 72 € veya çift kişilik odada kişi başı 100 € karşılığında sahip olabilirsiniz.(shf)
 

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.