Dijital dünyadaki fırtına, "istshopfest"...

Mobil ve sanal medya uygulamalarıyla tüm dünyadan ziyaretçilerine ulaşmayı hedefleyen İstanbul Shopping Fest, başlangıcından bu yana sadece 4 hafta geçmesine rağmen dünyanın dijital platformlarını en başarılı kullanan markalarından biri oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dijital dünyadaki fırtına, "istshopfest"...

Festivali fiziksel ortamlarla sınırlamamak ve dünya çapında takipçi kitlesi yaratmak adına ağırlıkla mobil ve sosyal medya olmak üzere tüm dijital platformları kucaklayan bir strateji doğrultusunda ilerleyen İstanbul Shopping Fest, lokal ve uluslararası yayıncı ağı ile başarılı projelere imza atmış olan Boom Digital Nation’ı (www.boomad.net) görevlendirdi.

Festival, 146 ülkeden, 350,000 hayran kitlesine ulaştı...

İstanbul Shopping Fest web, mobil ve sosyal medya kanalından dijital kullanıcılarla buluşuyor, festival ve İstanbul ile ilgili interaktif iletişimi sağlıyor. Festival, 5 dilde yayımlanan web sitesi, mobil site ve uygulamaları, Facebook, Twitter, Foursquare, e-mail ve sms uygulamarıyla 146 ülkeden, 350,000 hayran kitlesine ulaştı.

Web sitesinde İstanbul Shopping Fest hakkında geniş bilgi, etkinliklerin detayları, Google Maps’ten ulaşım imkanı, tax free noktaları, markalar ve etkinlikler hakkında içerikler, fotoğraf galerisi ve basın odasının yanı sıra İstanbul bölümünde kentin tarihi, yeme-içme, alışveriş ve gece hayatına ilişkin bilgiler yer alıyor. Bu bilgiler “istshopfest” i-Phone, BlackBerry, Android ve Ovi uygulamalarında da yer alıyor.
 
4. HAFTASINDA RAKAMLARLA İSTSHOPFEST DİJİTAL PLATFORMLARI
 
* 146 ülkeden 350,000 tekil takipçiye ulaşıldı.
 
* www.facebook.com/istshopfest yaklaşık 86,000 hayranla Türkiye’den en çok takip edilen 42. Facebook fan sayfası oldu. (www.socialbakers.com)
 
*  Dijital kanallarda İstanbul Shopping Fest’i en çok takip eden ülkeler sırasıyla; Rusya, Almanya, İngiltere, Ukrayna, İtalya, İspanya, Hollanda, Sırbistan, Yunanistan ve Fransa.
 
* Hedef 2012’de 1 milyon takipçiye ulaşmak!

 

İSF Dijital Platformları:

İstanbul Shopping Fest dijital kanalları sadece festival boyunca değil, 365 gün yerli ve yabancı kullanıcıların, İstanbul alışveriş ve etkinlik rehberi niteliğinde. Kullanıcıların yapması gereken tek şey web, mobil uygulama dükkanları ve sosyal medya platformlarında “istshopfest” i bulup takip etmek.

 
Web Sitesi: www.istshopfest.com
 
Mobil Sitesi: www.istshopfest.mobi
 
Facebook Sayfası: www.facebook.com/istshopfest
 
Twitter Sayfası: www.twitter.com/istshopfest
 
Foursquare Sayfası: www.foursquare.com/istshopfest
 
YouTube Kanalı: www.youtube.com/istshopfest
 
IstShopFest iPhone/iPod Touch Uygulaması
 
IstShopFest Android Uygulaması
 
IstShopFest BlackBerry Uygulaması
 
IstShopFest Nokia Ovi Uygulaması
 
ISF Newsletter ve SMS Bilgilendirme Platformu

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.