Dedeman Palandöken, kayak sezonunu uzattı...

Dedeman Palandöken, kayak sezonunu 25 Nisan 2011 tarihine kadar uzatarak kayakseverlere hizmet vermeye devam ediyor. Ayrıca Dedeman Palandöken’de 27 Mart – 24 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak özel promosyonla kayak keyfinin kişi başı tam pansiyon fiyatı 110 TL olacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Palandöken, kayak sezonunu uzattı...

Kayak tutkunlarının yıl boyunca beklediği kış sezonunu 1 Aralık 2010 tarihi itibariyle açan Dedeman Palandöken, kayak sezonunu 25 Nisan 2011 tarihine kadar uzattı. Palandöken’in her yaş grubuna hitap eden pistleri ve Dedeman Hotels & Resorts International’ın hem Türkiye hem yurtdışındaki tüm otellerinde sergilediği geleneksel misafirperverliğiyle, baharda kayak yapmanın keyfi ise 27 Mart – 24 Nisan tarihleri arasında kişi başı tam pansiyon 110 TL olarak belirlendi.

 

Dedeman Hotels & Resorts International, bu sene Palandöken’de düzenlenen Universiade 2011 kış oyunları için 9’a yükseltilen telesiyejler ve snowboard için yapılan olimpik ölçülerde Half-Pipe ve Slopetsyle parkurları ile kayakseverlere hizmet veriyor. Yeni yatırımlarla Palandöken’de bu yıl hayata geçirilen Atlama Kulesi, Buz Hokeyi, Buz Pateni ve Curling salonları da, dileyen misafirlere kayak sporunun yanısıra farklı kış sporlarını da deneme imkanı sağlayacak.

 

1994 yılından bu yana, konuklarına en iyi kalitede hizmet veren otel, iki yıl önce yenilenen binası ve 170 standart, 12 deluxe 1 süit olmak üzere toplam 183 odasıyla misafirlerinin tüm beklentilerini karşılıyor. Hem amatör hem profesyonel kayakçıların tercihi olan otel, konumu, hizmetleri, tüm beklentilere cevap veren odaları ve fiyat avantajlarıyla 25 Nisan’a kadar herkesi Palandöken’e davet ediyor.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.