Dedeman'dan, Suriyeli öğrencilere burs...

Suriye’de bulunan üç oteliyle bölgeye ekonomik olarak büyük katkılar sağlayan Dedeman Hotels & Resorts International, Suriyeli öğrencilere burs vererek bölgede Turizm Sektörü’nün alt yapısının güçlenmesine katkı sağlıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman'dan, Suriyeli öğrencilere burs...

Suriye Turizm Bakanı Dr. Saadalla Agha Al Kala ve Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Dedeman’ın katılımlarıyla, Dedeman Holding Operasyon Direktörü Asaad Farag ve Turizm ve Otel Eğitimi Genel Komitesi Müdürü Dr. Bassam Al-Ahmad tarafından imzalanan anlaşmayla, Homs Üniversitesi ve Damascus Turizm Enstitü’lerinde eğitim almak isteyen başarılı lise öğrencilerine eğitim bursu sağlanıyor.

24 öğrenciye burs olanağı sağlamayı hedefleyen programın amacı, Suriye’de turizm sektörüne başarılı isimler kazandırmak. Eğitimdeki ilk yılını tamamlayan öğrenciler için burs seçenekleri en yüksek not ortalamalarına (GPA) göre verilecek. Buna göre not ortalaması en yüksek olan öğrenciye 12.000 Euro, not ortalamasında ikinci olan öğrenciye 8.000 Euro, üçüncü olan öğrenciye ise 5.000 Euro burs sağlanacak.

Bu bursların yanı sıra, 8 öğrenci Dedeman Hotels & Resorts International’ın Suriye’deki üç otelinden bir tanesinde çalışma imkanı bulacak. Diğer öğrenciler ise, Dedeman Hotels & Resorts International’ın Türkiye ve yurtdışındaki toplam 19 otelinden diledikleri bir tanesinde staj yaparak deneyim kazanma şansını elde edecekler. Ayrıca Dedeman Hotels & Resorts International, her yıl seçilen 12 öğretmenin de Dedeman Suriye otellerinde eğitiminin sorumluluğunu üstlenecek.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.