Dedeman'dan, 19 Mayıs özel konaklama paketleri...

Dedeman Hotels & Resorts International, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel konaklama paketleri sunarak konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman'dan, 19 Mayıs özel konaklama paketleri...

Misafirler, Dedeman Hotels & Resorts International bünyesindeki Dedeman Antalya, Dedeman Gaziantep, Dedeman Rize ve Dedeman Bodrum’da, “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni 19 Mayıs’a özel fırsatlarla yaşama şansı yakalayacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel kampanya kapsamında, Dedeman Antalya, 19 - 23 Mayıs 2011 tarihleri arasında konuklarını çok özel fiyatlarla ağırlayacak. Yarım pansiyon konaklama ve günlük 30 dakikalık klasik masaj servisiyle Dedeman Antalya’da 1 gece konaklama, tek kişilik odada KDV dahil 105 Euro, çift kişilik odada ise KDV dahil 145 Euro olarak fiyatlandırılacak.

Dedeman Gaziantep ve Dedeman Rize ise, 19 Mayıs – 22 Mayıs 2011 tarihleri arasında gerçekleştireceği kampanyayla konuklarına, 3 gece konaklayıp 2 gece ücreti ödeme imkanı sunacak. Dedeman Gaziantep, KDV dahil günlük 79 Euro’dan başlayan fiyatlar ve yarım pansiyon konaklama seçenekleriyle misafirlerini beklerken, Dedeman Rize’de ise yarım pansiyon konaklama için konuklar, günlük KDV dahil 45 Euro’dan başlayan fiyatlarla “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği”ni yaşayabilecekler. Dedeman Park Antalya ise 19-24 Mayıs tarihleri arasında kahvaltı ve KDV dahil 41 Euro’dan başlayan fiyatlarla konaklama imkanı sunuyor.

19 Mayıs’a özel kampanya yapan Dedeman Otelleri’nden bir diğeri ise Dedeman Bodrum. 31 Mayıs 2011 tarihine kadar gerçekleştirilecek haftasonu konaklamalarında Dedeman Bodrum, misafirlerini yarım pansiyon konaklama seçeneğiyle KDV dahil 224 Euro’ya ağırlayacak.

Dedeman Hotels & Resorts International, 19 Mayıs kampanyaları kapsamında, Antalya, Gaziantep, Rize ve Bodrum’da bulunan otellerinde konaklamayı düşünen misafirlerine çifte bayram yaşatarak, özel günlerde sürpriz kampanyalar düzenlemeye devam edecek.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.