Dedeman'da üst yönetim değişikliği...

Bulgaristan’ın en iyi otelleri arasında yer alan Dedeman Sofya’nın yönetimine ve zincirin Yurt Dışı Otellerinden Sorumlu Bölge Müdürlüğü görevine Manfred E. Moennich atandı. Moennich, Dedeman Sofya Genel Müdürlüğü görevini de yürütecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman'da üst yönetim değişikliği...

Manfred Moennich, Yurt Dışı Otellerden Sorumlu Bölge Müdürlüğü görevine getirilirken aynı zamanda Dedeman Sofya Genel Müdürlüğü görevini yürütecek. Otelcilik sektöründeki yöneticilik hayatına, Nikko Otel New York’da Genel Müdür olarak başlayan Moennich, sırasıyla Nikko Otel Beverley Hills’de Genel Müdür, daha sonra aynı otelde Genel Müdür & Başkan Yardımcısı ve Quail Lodge Resort & Golf Club’da Genel Müdür görevlerinde bulundu.

 
Manfred E. Moennich, son olarak Uzakdoğu, Ortadoğu, Afrika, Asya ve Kuzey Amerika’da bulunan saygın otellerde danışman olarak görev yaptı. Ana dili olan Almanca’nın yanı sıra iyi derecede İngilizce bilen ve Sofya’da ikamet eden Manfred E. Moennich, Almanya’da bulunan Hotel Trade School & Hotel Apprenticeship ve New York’ta bulunan Cornell Üniversitesi’nden mezun oldu.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.