Dedeman Antalya'dan, sanata destek...

Dedeman Antalya Hotel & Convention Center, “Uluslararası Akdeniz Art I. Akdeniz Sanat Günleri Plastik Sanatları Etkinliği”ne konaklama sponsorları arasında yer alarak destek veriyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Dedeman Antalya'dan, sanata destek...

Bu etkinlik çerçevesinde, 31 Mart 2011 tarihinde saat 11.00’de , sanatçı Handan Dayı’nın gerçekleştireceği “Doğa Oluş” çim heykel ve video enstalasyonunun açılışı gerçekleştirilecek.

 

Dedeman Antalya Hotel & Convention Center, Akdeniz Üniversitesi Serik Meslek Yüksekokulu’nun 29 Mart – 3 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenleyeceği 1. Akdeniz Sanat Günleri’nin konaklama sponsorları arasında yer alarak sanatsal çalışmalara olan desteğini devam ettiriyor. Bu sanat etkinliği çerçevesinde, 31 Mart günü, saat 11.00’de sanatçı Handan Dayı’nın “Doğa Oluş” çim heykel enstalasyonu ile video enstalasyonunun açılışı gerçekleştirilecek. 

 

Handan Dayı, Doğa Oluş enstalasyonu için; “Modern hayatın sıkıcılığında can çekişen beden, doğaya dönmek istiyor. Bir bedenim mi var? Yoksa bir beden miyim? Sorgusuyla unutulan beden tekrar anımsanıyor. İnsan zihnini her şeyin üstünde tutan batılı özne, doğadan kopmuş, yalnız ve mutsuz çıkış yolu arıyor. Artık seçen bir özne yok. Sadece beden var. Bedenim doğa olmak istiyor. Bu çalışma bir ‘doğa oluş’ isteği ya da teknolojiye yenilen bir kısır döngü” tanımlamasını yapıyor.

 

“Doğa Oluş” çim heykel enstalasyonu, Dedeman Antalya Hotel & Convention Center’ın girişinde,   4 Nisan 2011 tarihine dek sergilenecek. Lobideki LCD ekranda ise video enstalasyonu yine aynı tarihe dek misafirlere sunulacak.

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.