Coral Travel, yeni havayolu şirketi kuruyor...

Coral Travel, Vyborg ile yaptığı anlaşma ile kendi havayolu şirketini kuruyor. Bilindiği gibi Coral Travel, OTI Holding bünyesinde bulunuyor ve Rusya ile BDT ülkelerinde faaliyet gösteriyor. 1 milyon koltuğun hedeflendiği şirket, sezon ortasında faaliyete gelecek.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Coral Travel, yeni havayolu şirketi  kuruyor...

Coral Travel, Rusya'da kendi havayolu şirketini kuruyor. Rusya'da yabancı sermayeyle havayolu şirketi kurmanın zor olduğunu ifade eden Coral Travel Genel Müdürü Coşkun Yurt, bu nedenle yerli bir partnerle yola çıktıklarını söyledi. Yurt, "Anlaşmayla ilgili çalışmalar sürüyor. Uçakların gelişiyle ilgili finansal desteği biz sağlayacağız. Uçakları tamamen biz kullanacağız. Sadece ekip oluşturmak bile ayrı bir zaman alıyor. Bu süreç şu anda devam ediyor. Hedefimiz bu yıl uçuşları başlatmak. Yaz ortasına yetiştirmeye çalışıyoruz. Böyle bir çalışmamız var" diye konuştu.

 

Şu anda diğer havayolu şirketleriyle charterlar yapan Corel Travel, 1 milyon koltuk hedefliyor. Coral Travel Genel Müdürü Coşkun Yurt, "Bu uçakların çalışmaya başlaması sezon ortasını bulur. Bu da ilave potansiyel olacak bize. 5 uçak, bize bu yıl için yüzde 20'ye yakın potansiyel sağlar. Burada 'uçaklar aldık, uçurmamız gerekir' diye bir sorunumuz yok. Uzun vadeli bir anlaşmamız var. Bu planlamalar 5 ile 8 yıl arasındaki bir sürece göre yapılıyor. Onun için çok büyük bir sorun yok. Bu yılı başlama yılı olarak görüyoruz. Şu anda tescil işlemi yapılıyor, sonra isim değişikliğine gideceğiz" dedi.

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.