Club Nena'dan, en sadık müşterileri için parti...

Manavgat'ın Kızılağaç bölgesinde bulunan Club Nena Tatil Köyü, açıldığı günden bu güne kadar tatil tercihini Club Nena'da kullanan turistlere yönelik özel bir gece düzenledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Club Nena'dan, en sadık müşterileri için parti...

Geceye Club Nena Otel sahibi Nevin Akçelik, otel yönetimi ile aralarında son 10 yıldır otele gelen ve 22 defa otelde tatil yapan turistler katıldı. Yemekle başlayan gecede turistlere özel animasyon şov gösterileri yapıldı.

Kanuni Sultan Süleyman kostümü ve Osmanlı kıyafetleriyle gösteri yapan animasyon ekibi geceye renk kattı. Gecede bayan turistlere yeşil taşlı sultan yüzüğü hediye edildi. 22 kez otelde tatil yaparak, otelde tatil yapma rekoru kıran Alman Wilfvied - Claudia Loske çifti, ''Bugün bizim için çok anlamlı bir gün oldu. Bu geceden dolayı otel yönetimine çok teşekkür ediyoruz.

Bundan 10 yıl önce ilk defa Türkiye'ye geldik ve tatilimizi Club Nena otelde yapmıştık. Burada çok sıcakkanlı karşılandık ve otelde çok huzur bulduk. Bundan dolayı senede birkaç defa olmak üzere her yıl Türkiye'de geçiriyoruz. Bundan sonrada gelmeye devam edeceğiz'' dedi.
 
Otel sahibi Nevin Akçelik de, çifti kutlayarak kendilerine şampanya ikram etti. 1997 yılında tesisi Türk turizmine kazandırdıklarını belirten Akçelik, ''Turizmde her zaman kaliteyi, müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk. Bundan dolayı da müşterilerimiz her zaman tesisimizi tercih ediyor. Buda bize gurur veriyor. Bu yıl oteli baştan aşağıya restorasyondan geçirdik. Bu yıl müşterilerimizi daha farklı karşılayacağız'' diye konuştu.

 

 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.