Club & Hotel Nena’ya Anlamlı Ödül...

Antalya'nın köklü turizm işletmelerinden olan Club&Hotel Nena, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT)'e 2010 yılının "En Uzun Soluklu Katılımcı Standı" ödülüne layık görüldü.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Club & Hotel Nena’ya Anlamlı Ödül...
Volkan Altıntaş

EMITT fuarına başlangıçtan bu yana katıldıklarını ifade eden Club&Hotel Nena Yönetim Kurulu Başkanı Nevin Akçelik, EMITT fuarının gelişimine bakıldığında Türkiye’nin bölgede ne kadar önemli bir ülke olduğunun anlaşıldığını söyledi. 



Nevin Akçelik, bu süreçte Club&Hotel Nena olarak sürekli katılım gerçekleştirdiklerini ve Türk turizmin EMITT fuarı ile dünyaya daha da yakınlaştığını sözlerine ekledi. Bu ödülün Club&Hotel Nena markasına daha da anlam kattığını ifade eden Nevin Akçelik, böylesine anlamlı bir ödül ile birlikte daha da motive olarak 2010 yılını karşılayacaklarını belirtti.



Manavgat-Kızılağaç bölgesinin en köklü oteli olan Club&Hotel Nena, EMITT dışında Almanya, Rusya, İngiltere, Macaristan, Avusturya, Hollanda, BAE gibi dünyanın bir çok farklı ülkesinde uzun yıllardır Türk turizminin tanıtımına fayda sağlamaya devam etmektedir.







Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.