Çelebi Dubaililere satılıyor...

Çelebi Havacılık Holding A.Ş. hakim ortağı durumunda bulunan Çelebioğlu ailesi hisselerini sattı. Çelebi Havacılık Holding A.Ş.("Holding") hakim ortağı durumunda bulunan Çelebioğlu ailesi (Can Çelebioğlu, Canan Çelebioğlu Tokgöz ve Engin Çelebioğlu) ("Aile") tarafından yapılan bilgilendirme çerçevesinde yapılan açıklama şöyle:

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Çelebi Dubaililere satılıyor...

"Grubumuzun havacılık sektörüne ilişkin yurtiçinde ve yurtdışında büyümeye yönelik stratejik planı çerçevesinde; Aile'ye ait, Holding sermayesini oluşturan hisselerin %99,99 ve Çelebi Hava Servisi A.Ş. sermayesinin oluşturan hisselerin % 22.63'ünün, sermayesi, oy hakları ve yönetim kontrolünün Birleşik Arap Emirlikleri Dubai şehrinde mukim Abraaj Investment Management Limited ("Abraaj") ve Aile tarafından eşit bir şekilde paylaşılacağı bir şirkete devri konusunda, bağlayıcı olmayan bir niyet mektubu imzalanmıştır.

 

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz".


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.