Calista Luxury, Golfe desteğini sürdürüyor...

Golf Mad organizasyonu ile gerçekleşen “Calista Pro-Am”, zaman zaman yağan yağmura rağmen zevkli ve heyecanlı geçti. Alyans Grup/Zebzeci sponsorluğundaki bu turnuvaya katılan golfçüler ilk gün National Golf sahasında yarıştılar.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Calista Luxury, Golfe  desteğini sürdürüyor...
İkinci gün Carya Golf sahasında başlayan turnuva aşırı yağmur nedeniyle 9 delik oynanabildi. Buna göre toplam iki günlük skorlar hesaplandı ve Yaşar Yılmaz’ın Pro’luğundaki Fikret Öztürk, Erol İslamoğlu ve Recep Turan toplam 120 puanla takım yarışmasında ilk sırayı aldı.

Pro’ları Cedric Lescut ile bu yarışmaya katılan Denis Tarasov, Erkko Taht ve Alexey Safronov toplam 113 puanla ikinci sırada turnuvayı tamamladılar. Pro’ları Bekir Kara, Cemal Alış, Abdullah Irmak ve Aslıhan Kaplan’ın takım ise 111 puanla turnuvayı üçüncü olarak tamamladılar.
Pro’larda ise İngiliz Jon Bevan toplam 3 günlük skor sonucunda 189 vuruşla ilk sırayı alırken, Alman Martina Eberl ve Deha Şenay 196 puanla ikincilik sırası paylaşan sporcular oldular.
Son gün yapılan bireysel, amatör sıralamada ise bayanlarda Irina Ostroumova birinci, Gaye Thompson ikinci ve Aslıhan Kaplan da günü üçüncü olarak tamamladılar. Erkeklerde ise Fahrettin Kök ilk sırayı alırken, Mr.Firdovsi, Sam Weller ve Frank Dobida aynı puanı yaptılar. Sıralama son vuruşlarına göre oluştu.


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.