Bodrum'un imajı çok güzel ama, jetsosyete bloke ediyor...

Sunexpress Genel Müdürü Schaiger, Bodrum'daki otellerin dolu ama çok pahalı olduğunu belirterek, "Uçmak için ekonomiklik önemli" dedi. Schwaiger, "Bodrum'un zaten güzel bir imajı var ama biraz jetsosyete bloke ediyor. Çok turist gelemiyor. Bodrum'a uçmak önemli, ama ekonomik olup olmadığına da bakıyoruz" dedi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Bodrum'un imajı çok güzel ama, jetsosyete bloke ediyor...

Sunexpress'in 20. kuruluş yıldönümü, Antalya Havalimanı içinde hazırlanan özel alanda törenle kutlandı. Tören öncesinde basın toplantısı düzenleyen SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, Lufthansa'nın catering şirketi Skychiefs ile anlaştıklarını ve bundan sonra, uçuş sırasında yolculara sunulan yemekleri tepsi yerine, küçük yemek kutuları içinde sunacaklarını anlattı. Schwaiger, kabin ekibinin üniformalarını da değiştireceklerini kaydetti. Schwaiger, İzlanda'daki yanardağ patlamasının etkisine ilişkin ise, "Biz de çok kötü etkilendik. Şoke olduk. 2-2,5 milyon euroluk gelirden olduk" dedi.

 

BODRUM'A TURİST GELEMİYOR...

 
Schwaiger, "Bodrum-Frankfurt seferlerini artırmayı düşünüyor musunuz?'' sorusuna da şu yanıtı verdi: "Daha çok uçmak isteriz ama Bodrum'un da yapması gereken zor bir görev var. Çünkü çok mevsimsel Bodrum. 3 ay yüksek sezon, bütün oteller full ve çok pahalı. Bodrum'un zaten güzel bir imajı var ama biraz jetsosyete bloke ediyor. Çok turist gelemiyor. Bodrum'a uçmak önemli, ama ekonomik olup olmadığına da bakıyoruz."

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.