Best Western'in Kalite Şampiyonu, President Hotel oldu...

Amerika’nın uluslararası otel zinciri olan Best Western (BW)’in; Türkiye’de zincire bağlı olan otellerinde yaptığı denetimler sonucunda, BW The President Hotel, 1000 puan üzerinden, ‘1000 puan’ alarak, Türkiye’de bunu başaran ilk Best Western oteli oldu.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Best Western'in Kalite Şampiyonu, President Hotel oldu...

BW The President Hotel, Best Western International kalite denetiminden,‘Tam Puan’ alarak, 1’inci oldu ve bir ilki daha gerçekleştirdi. Ardından, Best Western zinciri tarafından BW The President Hotel’e ‘Kalite Ödülü’ verildi. Best Western zincirinin raporuna göre, BW The President Hotel grubunun diğer oteli olan BW Citadel Hotel, 995 puan alarak 2.’nci sıraya yerleşti. 



 Denetimlerde, 1.’nci ve 2’nci sırada olmaktan mutluyuz... 

 Uluslararası Best Western (BW) zincirinin yapmış olduğu denetimler sonucunda, grup bünyesindeki her iki otelin, birinci ve ikinci olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren BW The President ve BW Citadel Otelleri Genel Koordinatörü Recep Arifoğlu, “Aldığımız sonuçtan, son derece mutluyuz, son derece gururluyuz. Bugüne kadar aldığımız sayısız ödülümüzde, en büyük paya sahip olan her iki otelimizdeki değerli çalışma arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Ekibim ile birlikte, uluslararası alanda, daha nice başarılara imza atacak olmanın heyecanını yaşıyorum” dedi.



 

Otel konuklarımıza, en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz...

 

Best Western zincirinin dünya çapındaki 4 bin 200 oteli arasında, en iyi oteller arasında, üst sıralarda yer aldıklarını kaydeden BW The President Hotel Genel Müdürü Ersin Durgun, “Denetime gelen uzmanlar, her iki otelimizdeki, ‘hizmet kalitesi ve servisten’ son derece memnun olduklarını söylediler. Aldığımız bu ödül, bizim için çok önemlidir. Neticeden son derece mutluyuz. Çalışma arkadaşlarımla birlikte, daha nice başarılara imza atmak için otellerimize gelen konuklarımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Çalışma arkadaşlarıma, bir kez daha teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 


BW The President Hotel, İstanbul’un ilk ‘Yeşil Yıldız’ alan oteli oldu...

BW The President Hotel, ‘Sürdürülebilir turizm için sürdürülebilir çevre’ felsefesinden yola çıkarak, İstanbul’un İlk, Türkiye’nin İkinci ‘YEŞİL YILDIZ’ alan oteli oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, çevreye duyarlılık belgesi olarak verilen ‘YEŞİL YILDIZ’ı alan BW The President Hotel; otelin çevreye duyarlı olması konusunda, son birkaç yıldır 5 milyon doların üzerinde altyapı yatırımı gerçekleştirirken, her ay düzenlediği eğitimler ile tüm personelini çevre konusunda bilgilendirdi. 2010 yılında, her ay gerçekleşmekte olan çevre eğitimlerine, otel personelinin yanı sıra, çevre esnafının katılması sağlanıyor.  (ta)

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.