Barut Hotels'e, 41 kere maşallah...

1971 Yılında Side'deki Cennet Otel ile Ali Barut tarafından kurulan Barut Hotels, sektördeki 40'ıncı yılını geride bırakıyor.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Barut Hotels'e, 41 kere maşallah...
 
Başarılı bir geçmişi paylaşan 7 tesis ile hizmet veren Barut Hotels, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı ile başarılarla dolu 40 yılın ardından, gelecekte de aynı başarıları hedefliyor. Yılında Side’deki Cennet Otel ile Ali Barut tarafından kurulan aile şirketine; 1987 yılında Acanthus otel eklendi. 90’lı yıllarda Hemera ve Arum otellerini de bünyesine katan Barut Ailesi, Nisan 2005’te Antalya şehir merkezine 12 km. uzaklıktaki Lara bölgesinde Lara Resort Spa&Suites’i hizmete açtı. Daha sonra da sırasıyla 2007 ve 2008 yıllarında Sunwing Resort & Spa ve Labada, gruba dahil oldu.

Barut Hotels günümüzde, Barut Ailesi'nin ikinci kuşağı olan Ali Barut’un 3 oğlu tarafından yönetilmektedir. Barut Oteller Grubu, kendine özgü turizm anlayışı, çevre düzenlemeleri, cennet gibi bahçeleri ve doğayla bütünleşen atmosferi ile sizlere yüksek kalitede tatil imkanı sunmayı hedefliyor.
Başarılı bir geçmişi paylaşan Barut Hotels tesislerinde, yüksek konforun yanı sıra misafirlere gösterilen özen, misafir odaklı düşünme ve mükemmeliyetçi hizmet anlayışı, gün geçtikçe artan “devamlı misafirlerin” temel sebebi olarak öne çıkıyor.
Bugün turizm sektöründe en önemli zincir otellerden biri olarak kabul gören Barut Otelleri, bu haklı ünvanını, uluslararası tur operatörlerinin üstün hizmet ve kalite sebebiyle verdiği birçok ödülle taçlandırdı. 
 

 

 


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.