Barcelo, 4'üncü otelini Ankara'da hizmete açıyor...

Barcelo Hotels'in Türkiye’ deki yeni projesi olan Barceló Ankara Altınel, 1 Mart salı günü hizmete giriyor. Otel 172 odası ve suitleri, sağlık kulübü, restoranı, cafe ve barı, açık-kapalı otoparkı, ücretsiz interneti ve toplantı salonları ile seçkin konuklarını ağırlamaya başlayacak.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Barcelo, 4'üncü otelini Ankara'da hizmete açıyor...
Yeşillikler içinde sakin bir atmosfere sahip olan Barcelo Ankara Altınel, iş ve tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine Barcelo standartları ile hizmet verecek.  

Başkentin merkezinde, Anıtkabir’in hemen yanında, metro istasyonuna, gara, alışveriş merkezlerine ve resmi kurumlara yürüme mesafesinde olan Barceló Ankara Altınel;ayrıca Atatürk Kültür Merkezi, Ankara Kalesi, Etnografya Müzesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi gibi tarih ve kültür merkezlerine yakınlığı ile öne çıkıyor.

Barcelo, Türkiye’deki ilk yatırımını 2004 yılında Barcelo Eresin Topkapı ile yaptıktan sonra Barcelo Saray ve Barcelo Tat Beach & Golf Resort otelleri ile zincir ağını genişletmişti. Barcelo Grup, başkent Ankara’daki dördüncü oteli Barcelo Ankara Altınel, ile yatırımlarına devam ediyor

Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.