Balkanlar’ın ışığı Beyoğlu’ndan yansıyacak...

Balkan ülkelerinden 8 fotoğraf sanatçısının eserlerinden oluşan “Balkanlar’da Işık ve Gölgeler’ adlı sergi 9 Ocak’ta Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde açılıyor...

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
Balkanlar’ın ışığı  Beyoğlu’ndan yansıyacak...

8 Balkan ülkesinden fotoğraf sanatçılarının eserleri Beyoğlu’nda bir araya geliyor... Beyoğlu Belediyesi Kültürlerarası Sanat Diyalogları kapsamında Yunan Kültür Vakfı’nın (Hellenic Culture Foundatian) iş birliğiyle düzenlenen ‘Balkanlar'da Işık ve Gölgeler’ adlı sergi, 8 Balkan ülkesinden, 8 fotoğraf sanatçısının eserlerinden oluşuyor. Aynı hedef etrafında birleşen fotoğraf sanatçıları Stelios Efstathopoulos (Yunanistan), Nina Nikolova (Bulgaristan), Bevis Fusha (Arnavutluk), Stanko Abadzic (Hırvatistan), Imre Szabo (Sırbistan), Virgil Mlesnita (Romanya), Timurtaş Onan (Türkiye) ve Milomir Kovacevic'i (Bosna Hersek) bir araya getiren sergi, 9 Ocak-9 Şubat 2010 tarihlerinde Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi'nde görülebilecek. 
“Balkanlarda Işık ve Gölgeler” adlı sergiyle beraber 10 Ocak 2010 Pazar günü saat 11:00’da "Çağdaş Fotoğrafçılık ve Balkanlarda İş Birliği" başlıklı bir panel düzenleniyor. Beyoğlu Belediyesi Kültürlerarası Sanat Diyalogları kapsamında gerçekleşen panelde ‘Balkanlarda Işık ve Gölgeler’ projesine katılan sanatçıların fotoğraf gösterisi ve sunumları yer alacak. Çağdaş fotoğrafçılık ve Balkanlarda iş birliği konusu üzerine tartışmalar gerçekleştirilirken akademisyenler de Türkiye’deki fotoğrafçılığı masaya yatıracak.
Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın katılımlarıyla gerçekleşecek  olan sergi açılışı ve panelde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Sergi açılışı                                                  Panel
Tarih    : 9 Ocak 2010                                   10 Ocak 2010
Saat    : 19.00 açılış/kokteyl                          11.00 / 17.00
Yer      : Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi / İstiklal Cad. No: 217 Tünel Beyoğlu



Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.