BAKA'dan, Sağlık Turizmi Yatırımları paneli...

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Sağlık Bakanlığı ve Akdeniz Üniversitesi işbirliğinde Antalya ile Burdur ve Isparta’daki sağlık turizmi potansiyeli konusunda farkındalık oluşturmak, sektörün sorunları ve çözüm önerilerini tespit etmek amacıyla sağlık turizmi yatırımları paneli düzenledi.

Turizm Aktüel Turizm Aktüel 31/12/2019 23:40
BAKA'dan, Sağlık Turizmi Yatırımları paneli...

Antalya Valisi ve BAKA Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Altıparmak’ın öncülüğünde düzenlenen paneli, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Dinç yönetecek. 11 Mayıs’taki panelde, alanında yetkin kişiler tarafından sektörün sorunları ve çözüm önerileri detaylı olarak ele alınacak.

‘Sağlık Bakanlığı’nda yürütülmekte olan Sağlık Turizmi ve Turistin Sağlığı Kapsamında Sağlık Hizmeti Veren Kurum ve Kuruluşlarda Sunulacak Sağlık Hizmetleri Hakkında Yönetmelik çalışmaları’, ‘Sağlık turizmi müşterileri için ulaştırma hizmetlerinin sağlanması’, ‘Sağlık turizminin daha başarılı yürütülmesi için uygulanacak tedavi ücretleri, uluslararası akreditasyon ve sosyal güvenlik konuları’ ile ‘otel ve hastanelerin tedavi ve konaklama konusunda işbirliği içerisinde çalışılması’ ana konularında bilgi ve görüş alışverişinde bulunulacak panel, 11 Mayıs 2011 Çarşamba günü saat 09.30’da Kepez’deki Ayka Vital Park Otel’de gerçekleştirilecek. Sektörün sorun ve çözüm önerilerinin detaylı olarak ele alınacağı panele, sağlık, turizm ve ilgili sektörlerden çok sayıda katılımcı bekleniyor.

ALANLARINDA YETKİN PANELİSTLER

Açılış konuşmasını Antalya Valisi ve BAKA Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Altıparmak’ın yapması beklenen, ‘Antalya’da Sağlık Turizmi Yatırımları’ konulu Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oktay Dinç’in yöneteceği oturumda alanlarında yetkin panelistler ise şöyle:

“Antalya İl Sağlık Müdürü Adem Bilgin, DEİK Sağlık Turizmi Koordinatörü Dr. İ. Ruşen Yıldırım, TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi Osman Ayık, TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Talha Görgülü, Seyahat Acentaları Yöneticileri Derneği (SAYD) Başkanı Rafi Rafioğlu, Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) Bölge Temsilcisi Ferhat Kayan,  Türkiye Sigorta ve Reasürans Şirketleri Birliği Sağlık Sigortası İnceleme ve Araştırma Komitesi Başkanı Dr. Nedim Tarakçı ile THY Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Polat.”


Önemli haberleri kaçırma!

E-posta bültenine abone ol:

Tüm güncellemelerden e-posta yoluyla haberdar olun.